play

Kahta poliisia puukotettiin Brysselissä, toinen kuoli – viranomaiset tutkivat puukotuksia mahdollisina terroritekoina

STT-Lehtikuva

Belgiassa kahta poliisia on puukotettu veitsellä Brysselissä, kertovat paikalliset viranomaiset. Veitsihyökkäyksen motiivien tutkinta on kesken. Viranomaiset epäilevät uutistoimisto AFP:n oikeuslähteistä hankkiman tiedon mukaan, että kyseessä voi olla terroriteko.

Rikospaikkatutkinta ja todisteiden kerääminen on kuitenkin edelleen kesken.

Paikallisen median mukaan hyökkääjä puukotti kahta poliisia Gare du Nordin rautatieaseman lähettyvillä, minkä jälkeen toinen poliisipartio ampui häntä jalkoihin ja alavatsaan. Hyökkääjä kuljetettiin sairaalaan. Hänen kunnosta ei ole tietoa tällä hetkellä.

Toinen puukotetuista poliiseista menehtyi vammoihinsa. Häntä oli puukotettu niskaan. Toinen poliiseista on kuljetettu sairaalaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Poliisimme riskeeraavat elämänsä joka päivä varmistaakseen kansalaistemme turvallisuuden. Tämän päivän tapahtumat osoittavat sen jälleen, kirjoitti Belgian pääministeri Alexander De Croo Twitterissä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi