play

Putin ja Lukashenka tapaavat tänään Pietarissa

Lukashenkan kanslian mukaan Putin ja Lukashenka keskustelivat lauantaina puhelimitse tulevan vierailun ohjelmasta sekä maiden väliseen yhteistyöhön liittyvistä ajankohtaisista asioista.  LEHTIKUVA / AFP

Lukashenkan kanslian mukaan Putin ja Lukashenka keskustelivat lauantaina puhelimitse tulevan vierailun ohjelmasta sekä maiden väliseen yhteistyöhön liittyvistä ajankohtaisista asioista. LEHTIKUVA / AFP

STT-Lehtikuva

Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Valko-Venäjän johtaja Aljaksandr Lukashenka tapaavat tänään Pietarissa.

Venäläinen uutistoimisto Tass kertoi viime viikolla, että Putin ja Lukashenka tapaisivat myös eilen tiistaina Itsenäisten valtioiden yhteisön (CIS) epävirallisessa kokouksessa. Yhteisön muodostavat entiset neuvostotasavallat.

Rajanaapurit Venäjä ja Valko-Venäjä ovat viime aikoina lähentyneet entisestään samalla, kun molempien välit muihin maihin ovat kiristyneet.

Lukashenkan kanslian mukaan Putin ja Lukashenka keskustelivat lauantaina puhelimitse tulevan vierailun ohjelmasta sekä maiden väliseen yhteistyöhön liittyvistä ajankohtaisista asioista, muun muassa puolustussektorista.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mediatietojen mukaan Putin ja Lukashenka saattaisivat pelata yhdessä jääkiekkoa Pietarissa. Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov ei viime viikolla vahvistanut tietoa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi