play

Ruotsissa kolme saanut vammoja vakavassa väkivaltarikoksessa – uhreista kaksi lapsia

Ruotsin poliisi on pidättänyt rikoksista epäiltynä noin 50-vuotiaan miehen.  LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Ruotsin poliisi on pidättänyt rikoksista epäiltynä noin 50-vuotiaan miehen. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

STT-Lehtikuva

Ruotsissa kaksi alle kymmenvuotiasta lasta ja 75-vuotias nainen ovat saaneet vammoja vakavassa väkivaltarikoksessa, joka tapahtui Lyckselessä Pohjois-Ruotsin Västerbottenissa. Aftonbladetin tietojen mukaan toinen lapsista on saanut hengenvaaralliset vammat.

Poliisi on pidättänyt noin 50-vuotiaan miehen epäiltynä kolmen murhan yrityksestä. Nelikolla on poliisin mukaan ollut yhteys toisiinsa entuudestaan. Expressen kertoi, että pidätetty on TV4:n tietojen mukaan lapsikaksikon isä.

Aftonbladetin mukaan epäilty tekijä käytti aamupäivällä tapahtuneessa rikoksessa sorkkarautaa. TV4:n tietojen mukaan mies käytti myös kirvestä.

Poliisi on järjestänyt tutkinnassa ensimmäiset kuulustelut ja lisäkuulustelut olivat iltapäivällä kesken, kertoi Ruotsin uutistoimisto TT. Aftonbladetin mukaan rikoksesta epäilty on kuljetettu Uumajaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Rikospaikka on eristetty teknisen tutkinnan ajaksi. Tapahtumapaikan naapurustossa asuva henkilö kertoi medialle, että paikalla on paljon poliiseja.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi