play

Hurrikaani Nicholas on iskeytynyt Texasin rannikolle – suuret tulvat ja rankkasateet uhkaavat aluetta

Hirmumyrsky Nicholas tuo rankkasateita, voimakkaita tuulia ja myrskytuhoja Texasin rannikolle.  LEHTIKUVA/AFP

Hirmumyrsky Nicholas tuo rankkasateita, voimakkaita tuulia ja myrskytuhoja Texasin rannikolle. LEHTIKUVA/AFP

STT-Lehtikuva

Trooppinen hirmumyrsky Nicholas on voimistunut hurrikaaniksi ja rantautunut Texasin rannikolle Yhdysvalloissa, kertoo Yhdysvaltain kansallinen hurrikaanikeskus NHC.

Nicholas on matkalla kohti Texasin suurinta kaupunkia Houstonia, ja sen aiheuttamat myrskytuulet puhaltavat 33,5 metriä sekunnissa, puuskissa vielä kovempaa. Lisäksi myrskyn mukana odotetaan satavan lähes 450 millimetriä vettä Houstonin alueelle.

NHC:n mukaan Nicholasin mukana on tulossa rankkasateita ja voimakkaita tuulia, jotka aiheuttavat myrskytuhoja Texasin rannikolle.

Texas Tribune -lehden mukaan aluetta uhkaavat myös hengenvaaralliset tulvat, jotka voivat ulottua myös Louisianan osavaltion lounaisosaan asti. Arviolta kymmenettuhannet texasilaiset ovat jääneet ilman sähköä muun muassa Houstonin suurkaupungin alueella, lehti kertoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi