play

Ainakin viisi ihmistä kuoli ja parikymmentä haavoittui ampumisessa homoklubilla Yhdysvalloissa

STT-Lehtikuva

Yhdysvalloissa Coloradon osavaltiossa ainakin viisi ihmistä kuoli ja 18 haavoittui ampumisessa homoklubilla, kertoi poliisi sunnuntaina. Epäilty tekijä on poliisin mukaan otettu kiinni ja on hoidettavana sairaalassa.

Tiedotustilaisuudessa poliisipäällikkö Adrian Vasquez sanoi, että ampujan pysäytti kaksi sankarillista klubin sisällä ollutta ihmistä. Tekijäksi epäilty on 22-vuotias mies, jolla oli ilmeisesti mukanaan kivääri. Hänen uskotaan toimineen yksin, kertoi uutiskanava CNN.

Ampuminen tapahtui Colorado Springsin kaupungissa myöhään lauantaina paikallista aikaa. Viranomaiset saivat lukuisia hätäpuheluita alkaen kello 23.57, ja paikalle lähti joukkoja, sanoi Pamela Castro Colorado Springsin poliisista.

Viranomaiset eivät ole julkisesti spekuloineet ampumisen motiivilla, mutta tapahtumapaikka Club Q kiitti Facebook-julkaisussaan sankarillisia asiakkaitaan, joiden nopean reagoinnin vuoksi vihahyökkäys saatiin pysäytettyä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisin mukaan vielä on liian aikaista määrittää, oliko kyse viharikoksesta, mutta tätäkin mahdollisuutta tutkitaan, kertoi CNN.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi