play

Venäjällä 13 ihmistä kuoli ravintolapalossa Kostromassa

Pelastusviranomaisten mukaan palo syttyi aamuyöllä paikallista aikaa. LEHTIKUVA / AFP  / Venäjän tutkintakomitea

Pelastusviranomaisten mukaan palo syttyi aamuyöllä paikallista aikaa. LEHTIKUVA / AFP / Venäjän tutkintakomitea

STT-Lehtikuva

Venäjällä 13 ihmistä kuoli lauantain vastaisena yönä baarissa syttyneessä tulipalossa, kertoi Venäjän tutkintakomitean lehdistöpalvelu uutistoimisto Tassin mukaan.

Tulipalo syttyi Kostroman kaupungissa, joka sijaitsee Moskovasta noin 300 kilometriä koilliseen. Venäläisten uutistoimistojen mukaan 250 ihmistä evakuoitiin rakennuksesta sen sytyttyä tuleen.

Tassin ja uutistoimisto Interfaxin mukaan pidätettynä on kaksi ihmistä. Toinen on yrityksen omistaja ja toinen 23-vuotias mies, jonka epäillään aiheuttaneen tulipalon laukaisemalla ilotulitteita rakennuksessa.

Baari sijaitsi yksikerroksisessa logistiikkakeskuksessa, ja pelastusviranomaisen mukaan tulipalo ehti levitä yli 3  500 neliömetrin alueelle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Maanantai on julistettu alueella viralliseksi surupäiväksi, jolloin aluehallinnon mukaan liput lasketaan puolitankoon ja viihdetapahtumat perutaan.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi