play

Ainakin seitsemän ihmistä kuollut kahdessa joukkoampumisessa Kaliforniassa, poliisi ottanut epäillyn kiinni

Ihmiset ovat jättäneet kukkia muistopaikalle joukkoampumisessa menehtyneille Kaliforniassa.

Ihmiset ovat jättäneet kukkia muistopaikalle joukkoampumisessa menehtyneille Kaliforniassa. Kuva: Mario Tama

STT-AFP

Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltiossa ainakin seitsemän ihmistä on kuollut joukkoampumisissa. Lisäksi yksi ihminen on haavoittunut vakavasti.

Asiasta kertoi aiemmin moni media, ja San Mateon piirikunnan sheriffi Christina Corpus sittemmin vahvisti uhrimäärän lehdistötilaisuudessa. Yksi epäilty, 67-vuotias paikallinen, on otettu kiinni.

Ampumiset tapahtuivat kahdella eri maatilalla San Franciscon kaupungin eteläpuolella Half Moon Bayssä. NBC Bay Area kertoo kaupunginvaltuuston edustajan sanoneen, että uhrit ovat kiinalaisia maataloustyöntekijöitä.

Edellinen joukkoampuminen tapahtui Kaliforniassa alle pari vuorokautta aiemmin. Viikonloppuna ampuja surmasi 11 ihmistä tanssipaikassa lähellä Los Angelesia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kalifornian kuvernööri Gavin Newsom sanoo Twitterissä olleensa sairaalassa tapaamassa edellisen joukkoampumisen uhreja, kun hänet vedettiin sivuun ja hänelle kerrottiin uudesta ampumisesta.

–  Tragediaa tragedian perään, tviitissä lukee.

Valkoisen talon lehdistösihteerin Karine Jean-Pierren mukaan presidentti Joe Biden on saanut tiedon tapahtuneesta ja pyytänyt liittovaltion poliisivoimia tarjoamaan paikallisviranomaisille kaiken näiden tarvitseman avun.

Hieman aiemmin kahden ihmisen kerrottiin kuolleen ja yhden haavoittuneen vakavasti ampumisessa Iowan osavaltiossa Des Moinesissa. Poliisin mukaan ampuminen tapahtui riskialttiissa tilanteessa oleville nuorille tarkoitettua ohjelmaa tarjoavassa paikassa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi kertoi kuolleiden olleen ohjelman oppilaita ja haavoittuneen kuuluvan henkilökuntaan. Muutamia mahdollisia epäiltyjä on otettu kiinni vihjeiden perusteella.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi