play

Kolme poliisia kuoli ja viisi loukkaantui ampumisvälikohtauksessa Yhdysvalloissa

Yhdysvaltain oikeusministeri Merrick Garland totesi lausunnossaan, että ministeriö on järkyttynyt kolmen lainvalvontaviranomaiskollegan kuolemista. Arkistokuva.

Yhdysvaltain oikeusministeri Merrick Garland totesi lausunnossaan, että ministeriö on järkyttynyt kolmen lainvalvontaviranomaiskollegan kuolemista. Arkistokuva. Kuva: AFP / LEHTIKUVA

STT

Yhdysvalloissa Pohjois-Carolinan osavaltiossa kolme poliisia on kuollut ja viisi haavoittunut ammuskelussa, joka tapahtui kotietsinnän yhteydessä, viranomaiset vahvistavat.

Lisäksi yksi epäilty on kuollut. Paikalliset poliisiviranomaiset kertoivat, että yksi haavoittuneista on kriittisessä tilassa.

Poliisin mukaan viranomaiset olivat tekemässä kotietsintää rikoksista epäillyn ihmisen kotiin, kun tilanne sai alkunsa. Viranomaiset ottivat talosta kiinni nuoren ihmisen ja naisen, joiden osuutta tapahtuneeseen tutkitaan.

Piiritys kesti noin kolme tuntia. Yhdysvaltain oikeusministeriön mukaan ampumisessa kuoli yksi liittovaltion apulaisseriffi ja kaksi muuta poliisia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Charlotte-Mecklenburgin poliisijohtaja Johnny Jenningsin mukaan poliiseja kohti ammuttiin, kun he olivat kotietsintätehtävällä alkuiltapäivästä paikallista aikaa. Poliisit vastasivat ammuskeluun ja osuivat yhteen ihmiseen, joka todettiin myöhemmin kuolleeksi. Tämän jälkeen kotietsinnän kohteena olleesta huoneistosta ammuttiin uudelleen. Kotietsintä liittyi laittoman aseen hallussapitoon.

Jennings sanoi, että tapahtunut on suuri tragedia Charlotten kaupungille ja poliisivoimille.

Yhdysvaltain oikeusministeri Merrick Garland totesi lausunnossaan, että ministeriö on järkyttynyt kolmen lainvalvontaviranomaiskollegan kuolemista.

Presidentti Joe Biden ilmaisi osanottonsa ja tukensa alueen yhteisölle, Valkoinen talo tiedotti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi