play

Seitsemän ihmistä löytyi ammuttuna omakotitaloista samalla kadulla lähellä Chicagoa – Mediatietojen mukaan epäilty ampui myöhemmin itsensä

STT

Yhdysvalloissa Chicagon lähellä sijaitsevasta Jolietin kaupungista on löytynyt saman tien varrella sijaitsevasta kahdesta eri omakotitalosta yhteensä seitsemän ampumisessa kuollutta ihmistä, paikallinen poliisi kertoi maanantaina.

Surmista epäilty 23-vuotias mies ampui itsensä jouduttuaan yhteenottoon poliisien kanssa Texasissa lähellä Natalian kaupunkia, uutisoi CNN. Poliisin mukaan mies ampui itseään käsiaseella viranomaisten kohtaamisen jälkeen myöhään maanantaina paikallista aikaa.

Epäilty oli ehtinyt yli tuhannen kilometrin päähän Illinoisissa sijaitsevasta Jolietista.

Seitsemän surman tekijäksi epäillyn miehen epäillään lisäksi liittyvän samalla alueella Jolietissa sunnuntaina tapahtuneeseen ampumiseen, jossa kuoli yksi mies ja haavoittui vakavasti yksi henkilö.

Poliisi ei ole kommentoinut maanantaina löydettyjen uhrien henkilöllisyyksiä. Poliisin mukaan epäilty ampuja oli aseistettu ja vaarallinen.

Poliisin tietojen mukaan saman tien varrella sijaitsevien kahden talon asukkaat olivat sukua toisilleen.

Tutkijat eivät ole vielä antaneet julki arviota surmien mahdollisesta motiivista. Ampujaksi epäilty "oli tiennyt uhrit", kertoi Jolietin poliisipäällikkö Bill Evans maanantaina.

Evans sanoi tiedotustilaisuudessa, että rikospaikat näyttivät järkyttäviltä.

–  Olen ollut poliisi 29 vuotta, ja tämä on todennäköisesti kamalin rikospaikka, jossa olen työskennellyt, poliisipäällikkö sanoi NBC News -kanavalle.

Aseväkivalta puhuttaa jatkuvasti Yhdysvalloissa, ja se saattaa olla teemana myös tämän vuoden presidentinvaaleissa. Yhdysvalloissa on enemmän aseita kuin asukkaita. Useat yritykset kiristää aselakeja ovat kaatuneet asejärjestöjen lobbaukseen ja Yhdysvaltojen perustuslain tulkintaan, jonka mukaan yksilön aseenkanto-oikeus katsotaan perusoikeudeksi.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi