play

Iranin ulkoministeri: Iskut kuin lasten leluilla tehtyjä, emme aio vastata niihin

Iranin ulkoministerin Hossein Amir-Abdollahian sanoi NBC:n haastattelussa, että Israelin iskut tehtiin lennokeilla jotka olivat kuin lasten leluja.

Iranin ulkoministerin Hossein Amir-Abdollahian sanoi NBC:n haastattelussa, että Israelin iskut tehtiin lennokeilla jotka olivat kuin lasten leluja. Kuva: AFP / LEHTIKUVA

STT

Iranin ulkoministerin mukaan Israelin tekemiksi oletetut iskut Iranin alueelle olivat vähäpätöisiä eikä Iranilla ole aikeita vastata niihin. Hossein Amir-Abdollahian sanoi NBC:n haastattelussa, että iskut tehtiin lennokeilla jotka olivat "kuin lasten leluja". Hänen mukaansa Iran ei ryhdy vastatoimiin, ellei sen etuja uhata.

–  Se mitä tapahtui, ei ollut mikään isku. Siellä oli pari-kolme lennokkia, jotka ovat samaa tasoa kuin lelut, joilla lapset leikkivät Iranissa, ulkoministeri sanoi.

–  Niin kauan kuin Israelin hallinto ei ryhdy mihinkään uuteen seikkailuun Iranin etuja vastaan, me emme aio vastata.

Iranin median mukaan perjantain vastaisena yönä tehdyt iskut tehtiin muutamalla pienellä lennokilla, jotka ammuttiin alas. Yhdysvaltalaismedian mukaan kyseessä oli Israelin vastatoimi, jolla se kosti Iranin viime viikonlopun iskut.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Israel ei ole virallisesti kommentoinut perjantain tapahtumia.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi