play

Nyt se on varmaa: Joensuun Kiekko-Pojat kohtaa ensi kauden Mestiksessä Jokerit

Joensuun Kiekko-Pojat pelaa ensi kauden ottelunsa Outokummussa evakossa remonttiin menevästä Joensuun jäähallista.

Joensuun Kiekko-Pojat pelaa ensi kauden ottelunsa Outokummussa evakossa remonttiin menevästä Joensuun jäähallista. Kuva: Mikko Makkonen

STT

Jääkiekkojoukkue Jokerien paikka suomalaisen jääkiekkolun toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestiksessä ensi kaudella on varmistunut. Jokerit ja 12 muuta joukkuetta saivat Jääkiekkoliiton lisenssikomitealta Mestis-lisenssin. Yksi lisenssin saaneista on Joensuun Kiekko-Pojat.

Mestis-lisenssin saivat FPS Hockey Oy, Hokki Kainuu Oy, Imatran Ketterä Oy, IPK Hockey Oy, Joensuun Kiekko-Pojat Oy, Jokerit Helsinki Oy, KeuPa Hockey Oy, Kiekko-Espoo Oy, Kiekko-Vantaa Hockey Oy, Kokkolan Hermes Oy, Koovee Hockey Oy, RoKi Hockey Oy ja TUTO Hockey Oy.

Heinolan Peliitat jäi sen sijaan vaille lisenssiä.

KHL:ssä kiekkoillut Jokerit on pelannut kotimaan kaukaloissa viimeksi kaudella 2013–2014. Se siirtyi kaudesta 2014–15 lähtien venäläisvetoiseen KHL-liigaan ja jätti sarjan helmikuussa 2022 Venäjän aloitettua hyökkäyssodan Ukrainassa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jokerien pidemmän aikavälin tavoite on nousta Suomen pääsarjaan Liigaan. Hankkeen tueksi on koottu sijoittajaryhmä, jonka vetäjinä ovat jääkiekkobisneksessä menestyneen Viima Hockeyn perustaja Mikko Saarni ja Jokerien entinen pelaaja Ossi Väänänen.

Jokerit aikoo pelata suurimman osan ensi kauden kotiotteluistaan Keravan jäähallissa. Jokerit kiekkoili viimeksi Suomen toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla kaudella 1988–1989, silloisessa 1. divisioonassa. Myös silloin yksi vastustajista oli Joensuun Kiekko-Pojat.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi