play

Joensuun PeTo eteni jääkiekon 3. divisioonan finaaliin – Kiteellä pelattavista loppuotteluista on suorat lähetykset Karjalaisen verkkosivuilla

PeTo ja Tommi Pöllänen ovat edenneet 3. divisioonan finaalivaiheeseen.

PeTo ja Tommi Pöllänen ovat edenneet 3. divisioonan finaalivaiheeseen. Kuva: Minna Raitavuo

Jarmo Sieviläinen

Jääkiekon 3. divisioonassa Savo-Karjalan lohkon finaalipari on selvillä. Loppuotteluissa kohtaavat joensuulainen PeTo ja Pieksämäen Pallo-Sepot. Finaalisarja alkaa tulevana perjantaina kello 18.30 Kiteen jäähallissa ja tuosta ottelusta on nähtävissä suora ja selostettu lähetys Karjalaisen verkkosivuilla.

3. divisioonan mestaruus ratkeaa kahdella voitolla. PeTo ja PiPS kohtaavat lauantaina Pieksämäellä. Tarvittaessa pelataan vielä sunnuntaina kello 14 Kiteellä, ja myös siitä koitoksesta on tarjolla livelähetys Karjalaisen verkkosivuilla, jos ottelusarja etenee kolmanteen finaalipeliin asti.

PeTo kukisti viikonloppuna välierissä Nurmeksen Sepot lukemin 8–5 ja 6–1. PiPS lunasti finaalipaikan voittamalla Kontiolahden Kajastuksen 10–7 ja 5–3.

Kajastus ja Sepot kohtaavat lauantaina pronssiottelussa Kontiolahdella.

Mikäli PeTo voittaa finaalisarjan ja 3. divisioonan mestaruuden, niin joukkueen kausi jatkuu 2. divisioonan karsinnoissa. PeTo on ilmoittanut tällä kaudella halunsa nousta 2. divisioonaan.

2. divisioonan karsinnoissa on mukana kolme joukkuetta, joista yksi on 2. divisioonassa pelannut Leppävirran Kiekko. Kaksi muuta joukkuetta on 3. divisioonasta. Karsintalohkon voittaja lunastaa paikan 2. divisioonaan ensi kaudeksi. Jokaiselle joukkueelle kertyy karsintalohkossa neljä ottelua.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi