play

Lauri Markkanen takoi jälleen huippupisteet, mutta Utah taipui Miamille viime minuuteilla

Lauri Markkanen tekee kovaa jälkeä NBA:ssa. Arkistokuva helmikuulta.

Lauri Markkanen tekee kovaa jälkeä NBA:ssa. Arkistokuva helmikuulta. Kuva: Alex Goodlett

STT-Lehtikuva

Koripallon NBA:ssa Utah Jazz koki vieraskiertueensa viimeisessä pelissä tappion. Miami Heat voitti ottelun pistein 119–115.

Edellisessä ottelussa Utahin Lauri Markkasen peli takkuili, mutta Floridassa hän löysi jälleen vireensä ja pussitti hurjat lukemat. Suomalainen oli 38 pisteellään ottelun ylivoimaisesti kovin pisteidentekijä, mutta tämä riittänyt, kun vastustajan puolelta löytyi useampi tasaiseen tahtiin pisteitä napsinut pelaaja. Markkanen kahmi lisäksi kahdeksan levypalloa ja antoi neljä koriin johtanutta syöttöä.

Suomalaisen kolmen pisteen heitoista koriin meni puolet, pelitilanteessa heitetyistä 26 yrityksestä upposi 14.

Erittäin tasaisessa pelissä puoliajalle mentiin tilanteessa 56–57, Utahin ollessa pisteen edellä Miamia. Kolmannella neljänneksellä Miami kuroi tilanteen tasoihin, ja peli jatkui tasaisena viime minuuteille asti, kunnes Miami käänsi tilanteen edukseen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Miamin puolella eniten pisteitä pussitti takamies Jimmy Butler, joka sai kasaan 24 pistettä. Utahin Simone Fontecchio onnistui 23 pisteen verran. Muiden pelaajien potit jäivät alle 20:n. Utahin edellisessä pelissä 37 pisteen edestä hurjastellut Talen Horton-Tucker jäi nyt vain yhdeksään pisteeseen.

Häviöllään Utah putosi läntisen lohkon sijalle 12, kun nousukarsintoihin pääsy edellyttäisi asemaa kymmenen parhaan joukossa.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi