play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: JoMan lukkarilupaus Ukko Schroderus, 17, kertoo, miten yhteiselo Tuomo-isän kanssa sujuu pesäpallokentällä

Jani Leinonen

Tuomo Schroderus, 43, ja hänen poikansa Ukko Schroderus, 17, ovat kulkeneet yhdessä pitkän taipaleen myös pesäpallokentillä. Isä-Tuomo on valmentanut poikansa joukkuetta pikkunaskalista lähtien, ja nyt he ovat matkalla huipulle poikien Superpesiksessä ja miesten Suomensarjassa.

Lauantaina Joensuun Mailan kakkosjoukkue on tiukan paikan edessä, kun sarjanousu Ykköspesikseen ratkeaa Puna-Mustia vastaan Helsingissä. Seurajohto on asettanut nousun tavoitteeksi, joten panokset ovat kovat.

Poikien Superpesiksessä Joensuun Maila ylsi tällä kaudella puolivälieriin. Joukkue koostui enimmäkseen 17-vuotiaista pelaajista, joten kahdelle seuraavalle kaudelle tavoitteena siintää ikäluokan Suomen mestaruus.

Ukko Schroderuksen pitkän aikavälin tavoitteena on nousta huipulle ja pelata Joensuun Mailan lukkarina miesten Superpesiksessä. Isä-Tuomo oli puolestaan nostamassa seuraa Superpesikseen tasan 20 vuotta sitten.

Tuomo ja Ukko Schroderus vierailivat Aitiopaikalla-podcastissa kertomassa, miten tärkeää nousu Ykköspesikseen heidän näkökulmastaan olisi. Miehet puhuvat myös siitä, millä tavalla isä-poika-suhde toimii, kun yhteiselo jatkuu kodin lisäksi pesäpallokentällä. Ukko ja Tuomo Schroderuksen kanssa on keskustelemassa Karjalaisen toimituksesta Jani Leinonen.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi