play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Joensuun kasvatti Lassi Hurskainen, 37, kertoo, millaista on pelata samassa joukkueessa superjulkkisten kanssa

Jani Leinonen

Joensuulaislähtöinen jalkapalloilija, media-alan yrittäjä Lassi Hurskainen, 37, pelaa tällä hetkellä Suomen seuratuimmassa jalkapalloseurassa Gilla FC:ssä. Hurskainen vieraili Aitiopaikalla-podcastissa kertomassa, mitä kaikkea hänen vauhdikkaaseen elämäänsä tätä nykyä kuuluu.

Hurskainen kuvailee Aitiopaikalla-podcastissa, miten on solahtanut esimerkiksi Ville Gallen, Jare Brandtin, Roni Bäckin, Perparim Hetemaj'n, Janne Saarisen ja Tuukka Ritokosken seurakaveriksi Gillaan.

Reilut kymmenen vuotta sitten Youtube-videoilla maailmanmaineeseen noussut ja lempinimen "Kikka-Lassi" saanut Hurskainen selvittää, mitä hänen töihinsä monialayrittäjänä kuuluu.

Hurskainen muistelee aikojaan Joensuussa ja kertoo, millaisena hän pitää joensuulaisseurojen toimintaa somessa. Hän myös pohtii, millaisia oppeja perinteiset palloiluseurat voisivat ottaa somessa valtavaa kiinnostusta herättävän Gilla FC:n ajatusmaailmasta ja tekemisistä.

Hurskaisen kanssa Aitiopaikalla on keskustelemassa Karjalaiselta Jani Leinonen.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Aitiopaikalla ilmestyy joka viikko myös läpi kesän. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi