play

Aitiopaikalla-podcast: Nouseeko naisten 1-sarjaa johtava Juju lentopallon liigaseuraksi?

Jarmo Sieviläinen

Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastissa perehdytään tällä viikolla joensuulaisen lentopalloseuran Joen Jujun tilanteeseen naisten 1-sarjassa. Hienoa kautta pelaava Juju johtaa 1-sarjaa, ja Aitiopaikalla-ohjelmassa mietitään, voisiko Joensuuhun tulla jälleen lentopallossa naisten liigaseura.

Ohjelmassa ovat keskustelemassa Jujun yleispelaaja ja kapteeni Nea Hämäläinen, 26, Jujun toimintaa pyörittävä manageri Kimmo Räsänen, 56, ja Karjalaisen urheilun tuottaja Jarmo Sieviläinen.

– Liigaa ajatellen meidän pitää nostaa juniorimäärät ihan eri tasolle, saada varainhankintaan joka vuodelle iso tapahtuma ja uusia tulonhankintakeinoja sekä seura on organisoitava uudelleen yhteisölliseksi korona-ajan jälkeen. Liiga vaatisi budjetin tuplaamista nykyisestä 65 000 eurosta, Kimmo Räsänen toteaa ohjelmassa.

– Yleisöä ja ottelutapahtumia ajatellen Joensuu voisi olla ihan hyvin liigatasolla naisten lentopallossa, viime kaudella liigassa pelannut Nea Hämäläinen näkee.

Podcastissa keskustellaan myös Jujun tämän kauden onnistumisten taustoista ja siitä, millaista on pelata 1-sarjassa ja pyörittää Jujun toimintaa.

Kimmo Räsänen avaa maaotteluiden ja kesällä 2024 Joensuussa pidettävän Power Cupin järjestelyjä. Hän on ilmoittanut jäävänsä seurassa pienempään rooliin Joensuun Power Cupin jälkeen.

Ohjelman lopussa nostetaan esiin urheilumaailman plussia ja miinuksia.

Ajankohtaisia urheiluaiheita käsittelevät Aitiopaikalla-podcastit julkaistaan Karjalaisen verkkosivuilla aina keskiviikkoisin. Ohjelmat ovat kuunneltavissa myös Spotifyssa ja keskiviikkoisin kello 18 Radio Rexistä. Aiempia Aitiopaikalla-podcasteja voi kuunnella täällä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi