play

Italia MM-kultaan naisten viestissä – Eder oli osuutensa kolmanneksi nopein, pettyi omaan suoritukseensa

Italian joukkue eli Dorothea Wierer, Lisa Vitozzi, Hannah Auchentaller ja Samuela Comola juhlivat viestivoittoaan Saksassa.

Italian joukkue eli Dorothea Wierer, Lisa Vitozzi, Hannah Auchentaller ja Samuela Comola juhlivat viestivoittoaan Saksassa. Kuva: Christof Stache / Lehtikuva

STT

Italia on voittanut ampumahiihdon naisten MM-viestin Saksan Oberhofissa. Mestaruus tuli 24,7 sekunnin erolla Saksaan. Ruotsi otti pronssin jäätyään 55,7 sekuntia voittajasta. Suomi oli 13:s.

Suomen ex-päävalmentajan Jonne Kähkösen valmentamassa Italian joukkueessa kilpailivat Samuela Comola, Dorothea Wierer, Hannah Auchentaller ja Lisa Vittozzi. Joukkue onnistui loistavasti ampumapaikalla, saldoksi tuli vain kaksi varapatruunaa. Saksakin selvisi sakoitta, mutta käytti kuusi varapatruunaa.

Suomen naisten joukkue Suvi Minkkinen, Mari Eder, Nastassia Kinnunen ja Erika Jänkä kokosi yhden sakon, käytti 11 varapatruunaa ja sijoittui 13:nneksi lähes kuusi minuuttia voittaja-Italiaa perässä.

Enon Kisa-Poikia edustava Eder oli osuutensa kolmanneksi nopein. Kokeneen kilpailijan päällimmäisin tunne kisojen viimeisen suorituksen jälkeen oli pettymys.

– Hiihdollisesti ei ollut edelleenkään parasta mahdollista ja kisat jättivät paljon mietittävää. Valmistumiseen nähden selkeästi alakanttiin, Eder sanoi tiedotteessa.

MM-kisat päättyvät sunnuntaisiin yhteislähtöihin. Suomalaisista mukana ovat Seppälä miesten 15 kilometrin kisassa ja Minkkinen naisten 12,5 kilometrin kisassa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi