play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Karelian seikkailu-urheilijat Tanja Lindroos, 48, ja Jaakko Havurinne, 39, kertovat, millaisia yllätystehtäviä seikkailuissa voi tulla eteen

Linda Inkinen

Karelian Seikkailu-urheilijat Tanja Lindroos, 48, ja Jaakko Havurinne, 39, valmistautuvat parhaillaan loppuviikon Ursak-seikkailu-urheilukilpailuun. Seuran puheenjohtajana toimiva Lindroos on mukana järjestäjän roolissa, kun taas Havurinne seikkailee Polvijärven metsissä noin vuorokauden kestävässä extreme-sarjassa.

Kaksikko vieraili Aitiopaikalla-podcastissa kertomassa, millaista seikkailu-urheilu oikein on ja mitä jopa vuorokauden kestävään suoritukseen vaaditaan.

Ohjelmassa myös paljastetaan, millaisia seikkailu-urheiluun kuuluvat yllätystehtävärastit voivat olla.

– Tämä on tällainen aikuisten oma hiekkalaatikko, missä saa leikkiä ja toteuttaa itseään, Lindroos kertoo hymyillen.

Lindroosin ja Havurinteen kanssa Aitiopaikalla on keskustelemassa toimittaja Linda Inkinen.

Aitiopaikalla julkaistaan keskiviikkoisin myös läpi kesän. Aiemmat jaksot on kuunneltavissa täällä. Podcast on kuunneltavissa myös Spotifyssa. Parhaat palat kuullaan radiossa Karjalainen Sykkeen iltapäivässä keskiviikkona.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi