play

A-maajoukkuekutsun saanut Westerholm pelasti SaiPalle pisteen: "Meitä nyt koetellaan"

STT-Lehtikuva

Lappeenrannan SaiPan tappiokierre ei kääntynyt jääkiekon SM-liigassa keskiviikkona KalPan vieraana, kun kuopiolaiset ottivat kaksi sarjapistettä 2–1-voitollaan voittomaalikilpailun jälkeen.

Alkuviikosta ensimmäisen A-maajoukkuekutsunsa Leijonien Helsingin EHT-joukkueeseen saanut SaiPa-maalivahti Niclas Westerholm teki maalin suulla kaikkensa, mutta upeasta taistelusta huolimatta SaiPa koki jo neljännen peräkkäisen tappionsa.

–  Tarvitaan ehjempiä 60-minuuttisia ja sitä kautta ne pisteet tulevat. Meitä nyt koetellaan ja tässä katsotaan, mikä tämän joukkueen henkinen kantti on, 28 kertaa torjunut Westerholm mietti.

Valinta Leijoniin tuli maalivahdin sanoin positiivisena yllätyksenä, mutta toistaiseksi ajatukset ovat vain ja ainoastaan SaiPan kurssin kääntämisessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Meillä on vielä kaksi tärkeää peliä ennen taukoa, joten ei mietitä sitä vielä sen enempää. Totta kai hieno juttu se valinta oli ja varsinkin, kun kotiturnaukseen pääsee pelaamaan, SaiPa-vahti summasi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi