play

Livelähetykset viikonloppuna: Hurtat mittaa PoU:n taidot paikalliskamppailussa, ja Juju kohtaa sarjajohtajan kärkipelissä

Joen Juju pyrkii jatkamaan riemukasta kulkuaan 1-sarjassa.

Joen Juju pyrkii jatkamaan riemukasta kulkuaan 1-sarjassa. Kuva: Marko Puumalainen

Jarmo Sieviläinen

Urheilun livelähetykset jatkuvat viikonloppuna Karjalaisen verkkosivuilla jääkiekolla ja lentopallolla.

Lauantaina kello 16 suora ja selostettu lähetys nähdään Lieksan jäähallista, jossa kohtaavat Hurtat ja Polvijärven Urheilijat 3. divisioonan kärkipään ottelussa.

Sarjakolmonen Hurtat lähtee haastamaan sarjakakkosta PoU:ta kahden tappiollisen kamppailun jälkeen. Viime lauantaina Hurtat taipui Pieksämäen Pallo-Seppojen vieraana 8–14.

– Viime ottelu meni penkin alle, ja siitä pitää lähteä parantamaan. Punainen lanka karkasi käsistä toisessa erässä, Hurttien valmentaja Tero Mikkonen miettii.

– Meillä on edelleen kokoonpano-ongelmia loukkaantumisten ja sairastumisten takia. Toivotaan, että saamme lauantaiksi kasaan jonkinlaisen kokoonpanon. Taistelemaan lähdetään, emmekä päästä kotipeleissä vastustajia helpolla, Mikkonen lupaa.

Hurttien pelaajista Jani Kuiri on sarjan pistepörssissä kolmantena 11 ottelun tehoilla 13+22=35.

Hurttien ja OoKoon pelissä oli sähinää joulukuussa. Lauantaina Hurtat kohtaa PoU:n Lieksassa.

Hurttien ja OoKoon pelissä oli sähinää joulukuussa. Lauantaina Hurtat kohtaa PoU:n Lieksassa. Kuva: Juha Inkinen

Polvijärven Urheilijoiden valmentaja Mika Martikainen odottaa lauantailta kovaa ja vauhdikasta peliä.

– Haluamme parantaa vielä omaa ylivoima- ja alivoimapeliämme. Onneksi joukkueen terveystilanne on hyvä, Martikainen iloitsee.

PoU kärsi edelliskausilla terveysmurheista mutta on saanut tällä kaudella miehistön hyvin jalkeille, mikä on tuonut myös menestystä.

– Olemme pystyneet sitä kautta ehjään harjoitteluun, ja pelaajat ovat kehittyneet. Noin puolet pelaajistamme on lähtöisin Polvijärveltä, ja he ovat pystyneet nostamaan mukavasti tasoaan, Martikainen kehuu.

PoU:n pelaajista Sami Ratilainen on pistepörssissä toisena kymmenen ottelun tehoilla 14+21=35 ja Rene Kuikka kuudentena yhdeksän pelin tehoilla 8+20=28.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sunnuntaina kello 15 nähdään lentopallon naisten 1-sarjan kärkiottelu, kun sarjakakkonen Joen Juju kohtaa Joensuun urheilutalossa helsinkiläisen sarjajohtajan PuMa Volleyn.

PuMa Volley on voittanut kaikki alkukauden kymmenen otteluaan. Jujun saldo on lähes yhtä hyvä, sillä joensuulaisilla on yhdeksän voittoa ja yksi 2–3-tappio.

– Keskitymme tekemään omat suoritukset laadukkaasti, mikä vie varmasti pitkälle. Tarkoitus on noudattaa hyvin omaa pelitaktiikkaa ja ottaa vastustajalta huomioon joitakin yksityiskohtia. Jalkavaivasta kärsineen Ella Kuosmasen pelaaminen on vielä kysymysmerkki, Jujun päävalmentaja Janne Korkalainen kertoo.

PuMan tehokas yleispelaaja Nea Subotic on sivussa loukkaantumisen takia. Lisäksi joukkueen passari Sofia Lehto on liigaseura Hämeenlinnan Lentopallokerhon mukana farmisopimuksen myötä. PuMan käyttöön on puolestaan tullut liigassa pienelle peliajalle jääneitä pelaajia.

PuMalla onkin ollut hieman vaikeuksia viime aikoina, sillä joukkueelle kirjattiin täpärät voitot 3–2-lukemin Lempo-Volleysta ja Tapanilan Erästä. Juju voitti viime sunnuntaina Erän 3–0, toki erät olivat todella tasaisia.

– Oli sinällään hyvä, että voitimme sunnuntaina huonollakin pelillä, Korkalainen tuumaa.

Tulevia urheilulähetyksiä Karjalaisen verkossa:

La 21.1. Hurtat–PoU jääkiekon 3. divisioonaa klo 16. Selostajana Mikko Holopainen ja kommentaattorina Pyry Raatikainen.


Su 22.1. Joen Juju–PuMa Volley (Helsinki) lentopallon naisten 1-sarjaa klo 15. Selostajana Kari Viljakainen ja kommentaattorina Anders Sutinen.


La 28.1. Pohjois-Karjalan Urheilugaala Joensuun Kimmelissä klo 18.


Su 29.1. Joen Juju–Lempo-Volley (Lempäälä) lentopallon naisten 1-sarjaa klo 15.


La 4.2. Ampumahiihdon nuorten SM-kisat Kontiolahdella, normaalikilpailut.


Su 5.2. Ampumahiihdon nuorten SM-kisat Kontiolahdella, yhteislähdöt.


Ke 8.2. Winter Classic -tapahtuman jääkiekko-ottelu yliopiston ja ammattikorkeakoulun välillä Joensuussa Louhelan kaukalossa klo 18.


La 11.2. Kontiolahti-ralli klo 11.


Su 12.2. Joen Juju–Kuortaneen valmennuskeskus lentopallon naisten 1-sarjaa klo 15.


Lähetykset ovat nähtävissä osoitteessa karjalainen.fi/live.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi