play

Aamuvirkku Honka tyrmäsi Maarianhaminassa

STT-Lehtikuva

Miesten jalkapalloliigassa putoamistaisteluun juuttunut IFK Mariehamn ei saanut tuskaiseen tilanteeseensa hilkkuakaan helpotusta Hongan vierailtua sunnuntaina Ahvenanmaalla. Voittomaali oli nähty jo kuudennella minuutilla, kun kotijoukkue konttasi tappioon maalein 1–3 (0–3).

IFK:n puolustus oli avausjaksolla yhtä eksyksissä kuin harrastelijasuunnistajat edellisyönä Napapiirin umpipimeässä Jukolan viestissä.

–  Saimme peliin unelmastartin, vaikka olimme lähteneet matkaan aamuviideltä. Toinen puoliaika on ollut edellisissäkin peleissä meille vaikea, mutta kolmen maalin taukojohto jeesasi nyt tarpeeksi, Hongan puolustuslinjan Dani Hatakka henkäisi.

Helsingin Jalkapalloklubista juuri espoolaisriveihin vaihtanut Luis Henrique ja Rui Modesto viimeistelivät molemmat toisen maalinsa kahteen viime peliin. Voitto-osuman pommitti loukkaantumisen takia aikaiseen vaihtoon joutunut KuPS-kasvatti Jerry Voutilainen, jonka edellinen liigamaali oli viiden vuoden takaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jo 16-vuotiaana pääsarjassa debytoinut Voutilainen, 26, pelaa liigatasolla 11. kautta. Toista kautta Honkaa edustava keskikenttäpelaaja teki Kuopion Palloseurassa neljän kesän aikana kolme maalia ja Vaasan Palloseurassa viiden kauden aikana neljä osumaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi