play

AC Oulu töpeksi johtonsa 324 kilometrin päässä omasta stadionistaan – "Ihan typerää kaikin puolin"

STT-Lehtikuva

Oulussa paistoi sunnuntaina aurinko ja lämpötila kipusi mukaviin pluslukemiin, mutta myöhäisen kevään takia AC Oulu pelasi miesten jalkapalloliigan ensimmäisen kotipelinsä Vaasassa, 324 kilometrin päässä Raatin kotikentästään.

–  Ihan typerää kaikin puolin. Raatin nurmen päällä on harsot, joten minulla ei ole tarkkaa tietoa, missä kunnossa nurmi tällä hetkellä on, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen kommentoi.

Kenttäpettymyksen lisäksi AC Oulu sai lisää vettä niskaansa Ilves-pelin lisäajalla.

AC Oulu johti peliä 2–0 kahdella Michael Lopezin maalilla, mutta Ilveksen Tuomas Ollila laukoi 2–2-tasoituksen pelin viimeisillä sekunneilla. Hetkeä aikaisemmin AC Oulu menetti pallon hyökkäysalueella, vaikka joukkue olisi voinut rauhassa pelata sekunnit pois pelikellosta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ottelun yleisömääräksi Vaasassa ilmoitettiin 234 katsojaa.

AC Oulun seuraava kotiottelu Hakaa vastaan on ohjelmassa 29. huhtikuuta. Meriläinen uskoo, että lämpenevän sään ansiosta oululaiset pääsevät tuolloin kotinurmelleen.

Aikaisin alkavan kauden sarjaohjelma on herättänyt oululaisissa ihmetystä. Kesäkuussa AC Oulu pelaa vain kaksi peliä, molemmat vieraissa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi