play

Adanna otti revanssin Kasvattajakruunussa

STT-Lehtikuva

Turun PM-ravien viikonvaihde jatkui sunnuntaina kahden ikäluokan Kasvattajakruunun finaaleilla. Viisivuotiaiden tammojen lähdössä Emma Väreen ohjastama ja valmentama Adanna yllätti tarkan selkäjuoksun jälkeen suosikkeihin lukeutuneen First Class Ladyn, jolle Väreen suojatti hävisi vielä karsintalähdössä selvästi.

Finaalin 12  000 euron ykköspalkinto on ammatikseen hevosia valmentavan 28-vuotiaan vihtiläisen uran tähän asti arvokkain ykkössija. Onnistuminen purkautui maalilinjalla riemukkaina tuuletuksina.

–  Juoksu sujui meidän kannalta melkein paremmin kuin osasin ennakkoon kuvitella. Tuntuu hienolta voittaa tällainen kilpailu, Väre kuvaili.

–  Sain loppukaarteessa kääntää Adannan keulahevosen takaa vapaalle radalle. Tamma lähti kirimään heti omasta tahdostaan tosi hyvin. Se kävi jo reilusti edellä vastustajasta, mutta teki lopussa vain tarvittavan. Ero ei ollut iso, mutta uskalsin silti tuulettaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Corazon Combo jatkaa viiden startin jälkeen tappiottomana

Sunnuntaina ravattiin myös nuorimman ikäluokan eli 2-vuotiaiden finaalit. Oriiden loppukilpailu oli Pekka Korven valmentaman ja osaomistaman Corazon Combon ylivoimaa. Ikäluokan kärkivarsaksi noussut ori on aloittanut kilpauransa upeasti ja jatkaa viiden startin jälkeen yhä tappiottomana. Markku Niemisen valmentama Halley Wania ravasi tammojen kisassa sekin 18  000 euron ykköspalkinnon, joka oli neljännen starttinsa juosseelle lupaukselle samalla uran ensimmäinen täysosuma.

Pekka Korpi ohjasti Turussa ykköseksi myös derbyvoittaja Magical Princessin, joka hallitsi nyt tammalähtöä 64-kierroksen suursuosikkina. Sen ohella Tapio Perttusen tallin 4-vuotias Mask Off kuului suosikkivoittoisen rivin pelatuimpiin ja täytti odotukset keulavoitollaan.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi