play

Iivo Niskanen palaa maajoukkueeseen, Pärmäkosken jatko auki

Kuva: Lehtikuva

STT

Iivo Niskanen palaa Suomen hiihtoliiton maastohiihdon A-maajoukkueen toimintaan ensi kaudeksi. A-maajoukkueeseen nimettiin yhteensä 17 urheilijaa.

Krista Pärmäkosken mahdollinen liittyminen maajoukkuetoimintaan ratkeaa, kun Pärmäkoski on tehnyt päätöksen uransa jatkosta.

Olympiakomitean huippu-urheiluyksikkö suuntaa tehostamistukia Hiihtoliitolle varmistaakseen kärkiurheilijoiden ja maajoukkueiden toimintaedellytykset harjoituskauden aikana.

–  Yhteistyö Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön kanssa on ollut erinomaista. Olemme tilanteessa, joka haastaa ja edellyttää meiltä uudenlaista ajattelua myös maajoukkuetoiminnan osalta. Haasteet kehittävät meitä ja olemme jo nyt oppineet paljon omasta toiminnastamme. Meillä on iso muutostarve ja tulevaisuuden rakentaminen vaatii kykyä uusiutua sekä entistäkin vahvempaa yhteistyötä kumppaniemme kanssa, Hiihtoliiton puheenjohtaja Sirpa Korkatti kommentoi tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy
Maajoukkue

Naiset: Jasmi Joensuu, Anne Kyllönen, Jasmin Kähärä, Johanna Matintalo, Hilla Niemelä, Kerttu Niskanen, Eveliina Piippo


Miehet: Niko Anttola, Ristomatti Hakola, Perttu Hyvärinen, Emil Liekari, Remi Lindholm, Niilo Moilanen, Joni Mäki, Iivo Niskanen, Arsi Ruuskanen, Lauri Vuorinen


Päävalmentaja ja miesten vastuuvalmentaja: Teemu Pasanen


Miesten valmentaja (sprintti): Ville Oksanen


Naisten vastuuvalmentaja: Ville Maunuksela

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi