play

Cristiano Ronaldo kommentoi tunteenpurkaustaan – "Epäilemättä viimeiset EM-kisani"

Kuva: Patricia de Melo Moreira

STT-Lehtikuva

Jalkapallon miesten EM-kisojen maanantai-illan myöhäisottelussa nähtiin jännitysnäytelmä, jossa Portugali kaatoi Slovenian rangaistuspotkukilpailussa maalittoman pelin päätteeksi. Suurimmat otsikot kuitenkin keräsi Portugalin kapteeni Cristiano Ronaldon tunteikas reaktio hänen epäonnistumiseensa rangaistuspotkussa, jolla hänellä oli mahdollisuus viedä Portugali johtoon jatkoajan avauspuolikkaalla.

Ronaldo oli silminnähden kyyneleissä epäonnistumisensa jälkeen, minkä vuoksi Portugalin pelaajat riensivät lohduttamaan tähtihyökkääjää. Ottelun jälkeen Ronaldolta kysyttiin, johtuiko hänen reaktionsa siitä, että kyseessä saattavat olla hänen viimeiset EM-kisansa.

–  Nämä ovat epäilemättä viimeiset EM-kisani, Ronaldo kertoi portugalilaislehti O Jogon haastattelussa.

Hyökkääjälegendan mukaan pelaajauran lopun häämöttäminen ei kuitenkaan ollut hänen tunteilunsa taustalla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  En ole tunteikas sen vuoksi (viimeisten EM-kisojen), vaan olen tunteikas kaikesta, mitä jalkapallo sisältää. Kyse ei ole jalkapallosta luopumisesta, koska jos teen sen, mitä muuta minun olisi pitänyt tehdä tai voittaa? Kyse ei ole siitä, saako yhden pisteen enemmän vai yhden vähemmän. Ihmisten onnelliseksi tekeminen on se, mikä motivoi minua, Ronaldo pohti.

Ronaldo kuittasi jatkoajan epäonnistumisensa rangaistuspotkukilpailussa laittamalla pallon varmasti Slovenian Jan Oblakin vartioiman maalin alakulmaan. Portugali voitti rangaistuspotkukilpailun 3–0.

Portugalin EM-taival jatkuu puolivälierällä Ranskaa vastaan perjantaina.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi