play

Aitiopaikalla-podcastin käsittelyssä on mainiosti pelannut Jippo: Maalivahti Pyry Piirainen näkee olevansa rankkarispesialisti myös hyvän tuurin ansiosta

Jarmo Sieviläinen

Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastissa liikutaan tällä viikolla jalkapallon maailmassa ja Kakkosen Jipon kuvioissa.

Ohjelmassa Jipon maalivahti Pyry Piirainen ja päävalmentaja Sami Okkonen avaavat lohkoaan johtavan Jipon mainion alkukauden taustoja.

Ohjelmassa käsitellään myös Jipon tämän kauden joukkuetta, peliolosuhteita Joensuussa ja maalivahti Piiraisen nousua rankkarispesialistiksi.

Piirainen on torjunut hienosti, sillä Jippo on päästänyt Kakkosen 11 ottelussa vain kuusi maalia ja lisäksi hänen näppeihinsä on jäänyt koko kaudella kahdeksasta pilkusta peräti viisi.

– Olen varmaan lukenut laukojia hyvin, mutta rankkarien torjuminen on myös tuurista kiinni. Ennen peliä katsomme, ketkä ovat vastustajien mahdollisia vetäjiä ja mihin he ovat aiemmin laukoneet. Mutta tuo kahdeksan pilkkua on vielä aika pieni otanta, Piirainen miettii ohjelmassa.

Aitiopaikalla-ohjelmassa perataan myös perinteisesti läpi urheilumaailman ajankohtaisia plussia ja miinuksia. Juontajana on Jarmo Sieviläinen Karjalaisen toimituksesta.

Ohjelma on kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast, Spotifyssa ja keskiviikkoisin kello 18 Radio Rexillä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kaikki Aitiopaikalla-podcastit löytyvät täältä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi