play

Akaa-Volley nousi makeaan voittoon

Hakkuri Ali Fazli nousi ratkaisevaan rooliin, kun Akaa-Volley aiheutti Raision Loimulle keskiviikkona sen avaustappion. Arkistokuva. LEHTIKUVA / Seppo Samuli

Hakkuri Ali Fazli nousi ratkaisevaan rooliin, kun Akaa-Volley aiheutti Raision Loimulle keskiviikkona sen avaustappion. Arkistokuva. LEHTIKUVA / Seppo Samuli

STT-Lehtikuva

Viime kaudella Raision Loimussa lentopallon Mestaruusliigan pistepörssin voittanut iranilainen hakkuri Ali Fazli nousi ratkaisevaan rooliin, kun hänen nykyinen seuransa Akaa-Volley aiheutti Loimulle keskiviikkona sen avaustappion tämän kauden liigassa erin 3–2.

Fazli teki peräti 34 pistettä. Greg Petty tuki Olli Kunnarin valmentaman Akaa-Volleyn hyökkäystä 18 pisteellä. Petty teki päätöserässä kuusi ja Fazli viisi pistettä.

–  Peli oli vuoristorataa, mutta viimeisessä erässä olimme kovempia ratkaisupalloissa. Lisäksi hieno nousu toisen erän voittoon oli hyvin tärkeää, Kunnari sanoi.

Loimu voitti torjuntapisteet 19–6. Sen tehokkain oli nyt toisen polven yleispelaaja Sebastian Pozo Hernandez 24 pisteellä. Hakkuri Joonas Jokela sai kokoon 23 pistettä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hurmokselle vierasvoitto

Aiemmista kuudesta ottelustaan vain yhden hävinnyt joensuulainen Karelian Hurmos selvitti yhden ison henkisen kynnyksen, kun joukkue voitti Kuopiossa Itä-Suomen herruusottelussa Savo Volleyn 3–2.

–  Viime kaudella hävisimme riittävän monta kertaa 2–3 eli voitto oli todella makea. Lisäksi ennen tätä iltaa Hurmos oli hävinnyt kaikki yhdeksän keskinäistä ottelua Savo Volleylle, katkaisimme sen putken, iloitsi Hurmoksen valmentaja Matti Alatalo.

Hurmos voitti kaksi erää, hävisi tauon jälkeen seuraavat kaksi, mutta kokosi rivinsä viimeiseen erään.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tosin Savo Volley johti sitä 12–9, mutta Hurmos nousi jakson aikana kaksi ässää syöttäneen Eetu Häyrisen syöttövuorolla tasoihin ja ohi vieden erän 15–13.

–  Päätöserä oli meiltä loistava. Ei tehty virheitä lainkaan, Alatalo korosti.

Hurmoksen Mikko Räsänen teki viime kauden seuraansa vastaan samat 23 pistettä kuin Häyrinen. Peräti neljännen tappionsa kokeneen Savo Volleyn tehokkain oli 21 pistettä koonnut Michael Michelau.

Hurrikaanin Dardzans jälleen tehopelaajana

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Edellisessä Hurrikaani-Loimaan ottelussa 44 pistettä tehnyt hakkuri Kristers Dardzans teki nyt 29 pistettä, kun Kokkolan Tiikerit kaatui 3–1.

–  Tuo kaveri ratkaisi tämän ottelun. Neljään erään 29 pistettä on kova saldo, tunnusti Tiikereiden valmentaja Mikko Keskisipilä.

Mikko Suomalainen teki keskeltä 13 pistettä ja Adrian Petruf 10 pistettä.

Vain kahdeksalla pelaajalla Loimaalla pelanneen vierasjoukkueen tehokkain oli 22 pistettä kerännyt hakkuri Daniel Thiessen. Yleispelaajista Arttu Tupeli teki 12 ja Jere Mäkinen 10 pistettä.

–  Kaikki poissaolijat olivat sairaina. Heidän paluustaan kokoonpanoon on vaikea sanoa mitään, Keskisipilä tiivisti.

Ehkä eniten näkyi kokeneen keskipelaaja Antti Leppälän poissaolo. Jonatan Storgård pääsi näin ensimmäisen kerran avaukseen tällä kaudella.

Kyyjärven Kyky otti toisen voiton

Liiganousija Kyyjärven Kyky ilahdutti kotiyleisöään ensimmäisellä kotivoitolla, kun ennen ottelua samassa pistemäärässä (4) ollut TuTo Volley kaatui 3–1.

Hakkuri Oskari Keskinen teki 23 pistettä. Maajoukkuetason keskipelaaja Tommi Siirilä teki 14 pistettä, samaan pääsi myös Kasper Pennanen. TuTon pelaajista vain 14 pistettä tehnyt Matias Tihumäki ylsi kaksinumeroiseen saldoon.

–  Oli todella helpottava voitto. Voitto antaa uskoa tekemiseen ja tuli vielä hyvällä pelillä. Omalta kohdalta oli erikoislatausta, kun puoli sukua paikalla ja voitin pikkuveljen (Tuomas) joukkueen. Pääsi vähän kuittailemaan hänelle, Tommi Siirilä sanoi.

Kyky teki vain yhdeksän hyökkäysvirhettä ja hyökkäyksen tehoprosentti oli erinomainen 63. Vierasjoukkue teki 21 hyökkäysvirhettä ja onnistumisprosentti oli vain 48.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi