play

Akaa-Volley otti jo viidennen voiton peräkkäin lentopallon miesten Mestaruusliigassa

STT-Lehtikuva

Olli Kunnarin valmentama Akaa-Volley nousi perjantaina toiseksi lentopallon miesten Mestaruusliigassa kaadettuaan Vantaan Ducksin kotonaan 3–0. Akaa-Volley aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta on sen jälkeen voittanut viisi ottelua peräkkäin.

Perjantaina tehokkain oli Kristo Kollo 12 pisteellä. Sauli Sinkkonen, Urpo Sivula ja Kasimir Vuorinen tekivät 11 pistettä.

–  Olen viihtynyt täällä hyvin ja joukkueen esitys oli tänäänkin tasainen. Tiesimme että Ducksin ykköslibero oli sivussa ja pommitimme syötöllä kakkosliberoa hyvällä tuloksella, Vuorinen tiivisti ottelun.

Hakkuri Aleksander Rastamo oli Ducksin tehokkain 16 pisteellä. Yleispelaajat Kalle Kattelus ja Marko Määttänen jäivät alle kymmenen pisteen ja hyökkäystehot olivat molemmilla alle 40 prosenttia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

TuTo Volley piti Ettan kurissa

Liiganousija TuTo Volley voitti toisen kerran viikon sisällä Oulun Ettan, nyt Turussa 3–0 ja näin vierasjoukkue jatkaa pisteittä sarjan peränpitäjänä.

TuTo Volley hyökkäsi laajalla rintamalla. Antti Karttunen ja Eemeli Kouki tekivät 12 pistettä, keskipelaaja Karri Kutinlahti 10. Kutinlahti teki tärkeitä pisteitä etenkin kolmannen erän loppuhetkillä, kun Etta tuli jo tasoihin.

–  Menestymme, jos pelaamme rohkeasti virheitä pelkäämättä. Syöttö ja vastaanotto olivat meillä parempia kuin kaverilla, Kutinlahti sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Edelliset seitsemän kautta liigassa Hurrikaania edustanut Kutinlahti syötti kolme joukkueen kahdeksasta ässästä.

–  Roolini on tuoda joukkueeseen kokemusta ja myös pisteitä, kun on sellaisen paikka, Kutinlahti sanoi.

Michael Michelau oli jälleen Ettan tehokkain, nyt pisteitä tuli 14.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi