play

Akaa-Volley siirsi pronssimitalien ratkaisua miesten lentopallossa

STT-Lehtikuva

Sunnuntaina ensimmäisen pronssiottelun Loimaalla hävinnyt Akaa-Volley pelasi tiistaina täydessä kotisalissaan paljon paremmin ja siirsi 3–0-voitolla lentopallon miesten Mestaruusliigan pronssin ratkaisun keskiviikolle Akaassa. Mitalit ratkeavat kahdella voitolla.

Akaa-Volleyn yleispelaajat olivat tehokkaita. Kristo Kollo teki 18 pistettä ja ottelupallossa ässän syöttänyt Joni Mikkonen 13 pistettä. Molempien yleispelaajien hyökkäystehot olivat yli 60 prosenttia, ja joukkueenkin prosentti oli 56, kun Hurrikaanin vastaava luku oli vain 44.

Hurrikaani pelaa pronssiotteluissa neljännen kerran. Vuosina 2014, 2016 ja 2019 se kukisti vastustajansa voitoin 2–0, mutta nyt tuli siis ensimmäinen tappio.

–  Hyökkäystehot olivat todella hyvät. Passari (Saku Tuomivaara) on pelannut hyvin pudotuspelit, sanoi ensimmäistä kertaa pronssiotteluita pelaavan Akaa-Volleyn valmentaja Olli Kunnari.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kolme bussilastillista Hurrikaanin faneja pettyi, mutta keskiviikkona on uusi päivä. Hakkuri Antti Ropponen oli 12 pisteellä joukkueen tehokkain.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi