play

Akaa-Volley voitti Turussa ja eteni samalla cupin puolivälieriin

STT-Lehtikuva

Akaa-Volley kukisti sunnuntaina vieraissa TuTo Volleyn lentopallon miesten Mestaruusliigassa 3–0 ja otti näin kahdeksannen peräkkäisen voittonsa. Akaa-Volley jatkaa liigassa toisena.

Ottelu oli samalla cupin ensimmäisen kierroksen ottelu ja voitolla Akaa-Volley eteni puolivälieriin, missä se kohtaa joko 5. joulukuuta Alajärvellä tai 12. joulukuuta Kokkolassa Tiikerit.

–  Toivottavasti saisi pian tietoa kumpi näistä peleistä on se cupin lopputurnauspaikan ratkaiseva ottelu, sanoi Akaa-Volleyn päävalmentaja Olli Kunnari.

Urpo Sivula teki Akaa-Volleylle 17 ja Kristo Kollo 16 pistettä. Kotijoukkueesta ei tehomiehiä löytynyt, Tino Vuori oli kahdeksalla pisteellä tehokkain.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

TuTo Volley johti avauserää 22–18, sitten Nico Nurmesniemi tuli syöttämään Akaalle. Akaa siirtyi Nurmesniemen ässällä 23–22-johtoon. Akaa-Volley ratkaisi erävoiton viidennessä eräpallossa, kun Kasimir Vuorinen syötti ässän.

Savo Volley palasi normaalitasolleen Oulussa koetun kauden avaustappion jälkeen ja kukisti Siilinjärvellä Perungan Pojat 3–1.

–  Oulussa ei toiminut mikään, nyt toimi ainakin syöttö paljon paremmin. Virheitä tuli taas, mutta myös ässiä sopiviin paikkoihin, sarjakärjen valmentaja Timo Tolvanen sanoi.

Savo Volley voitti ässät ottelussa 14–1. Myös muilla osa-alueilla se oli parempi toista erää lukuun ottamatta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Ilja Ivanov pelasi ensimmäisen täyden ottelunsa passarina ja onnistui hyvin. Nuorelle Veikka Lindqvistille ottelu oli kolmas täysi hakkurina ja hänkin oli hyvä, Tolvanen kertoi.

Andrus Raadik oli 19 pisteellä Savo Volleyn tehokkain. Lindqvist teki 18 pistettä. PerPon tehokkain oli Fredric Gustavsson 13 pisteellä. Keskipelaaja Daniel Aponza teki 12 pistettä.

–  Aponza tuotti paljon ongelmia torjunnalle, hän on hyvin ulottuva pelaaja, Tolvanen lisäsi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi