play

Albon palaa F1-sarjaan ja korvaa Russellin Williamsilla, Latifi jatkaa tallissa

Thaimaalainen Albon, 25, on ollut tällä kaudella Red Bullin testi- ja varakuljettaja, jonka lisäksi hän on kilpaillut DTM-sarjassa.
LEHTIKUVA / RONI LEHTI

Thaimaalainen Albon, 25, on ollut tällä kaudella Red Bullin testi- ja varakuljettaja, jonka lisäksi hän on kilpaillut DTM-sarjassa. LEHTIKUVA / RONI LEHTI

STT-Lehtikuva

Nicholas Latifi ja Alex Albon ovat Williams-tallin ensi kauden kuljettajat formula ykkösissä. Tallissa vapautui paikka formuloihin palaavalle Albonille, koska George Russell siirtyy ensi kaudella Mercedekselle.

Albon on ollut tällä kaudella Red Bullin testi- ja varakuljettaja, jonka lisäksi hän on kilpaillut DTM-sarjassa. Thaimaalainen Albon, 25, ajoi kauden 2019 Toro Rosson väreissä, josta siirtyi kesken kauden Red Bullille. Kausi 2020 sujui vaisusti, minkä vuoksi Red Bull korvasi Albonin täksi kaudeksi Sergio Perezillä.

–  Välivuoden aikana en ollut varma, palaanko formula ykkösiin. Olen kiitollinen, että Wiliams auttaa minut takaisin lähtöruudukkoon, Albon sanoi.

Kanadalaiselle Latifille, 26, ensi kausi on jo neljäs peräkkäinen Williamsilla ja kolmas kisakuskina.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Saamme talliin hienon sekoituksen nuoruutta ja kokemusta, kommentoi Williams Racingin toimitusjohtaja Jost Capito tallin tiedotteessa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi