play

Alkukauden komeetta Kemell taituroi JYPille pisteet Porista

STT-Lehtikuva

Ässien ja JYPin kiekkoliigan kamppailussa keskiviikkona erot joukkueiden välillä olivat pienet. Näissä tilanteissa ratkaisevaan osaan nousee usein pelaajien henkilökohtainen osaaminen.

JYPin alkukauden komeetta, vasta 17-vuotias Joakim Kemell nousi parrasvaloihin silloin, kun sankarin viitta oli tarjolla. Hän puikkelehti kolmannessa erässä upeasti tekopaikkaan ja iski kiekon ohi Ässien maalivahti Konstantin Volkovin. Peliaikaa oli tuossa vaiheessa jäljellä vain minuutti ja 24 sekuntia. Ässät ei onnistunut enää tasoituksessa ja peli päättyi vieraiden 3–2-voittoon.

Kemell on tehnyt yhdeksässä pelissä tehot 7+3.

–  Pystyimme vastaamaan Ässien pelaamiseen ja liian montaa vastahyökkäystä ei omiin tullut. Kolmannessa erässä sitten meidän kultakypärä Kemell päätti tehdä ison maalin joukkueelle, JYPin päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ässille tappio oli monella tavalla tuskainen. Sen myönsi myös päävalmentaja Ari-Pekka Selin.

–  Lopun maali oli raskas, ja tappio oli todella raskas. Meillä oli mahdollisuus kaivaa kolme pistettä, mutta ei pystytty sitä puristamaan. Turpaan tuli ja sitä pitää nyt pureksia, Selin puhalsi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi