play

All Star Mint puristi Lahden Jokimaalla vuoden voitokkaimmaksi ravuriksi

STT-Lehtikuva

Vuoden viimeiset ravit ravattiin Lahden Jokimaalla, vaikka alun perin Vermon piti toimia kyseisten ravien näyttämönä. Pääkaupunkiseudulla lämmennyt keli kuitenkin aiheutti sen, ettei radan turvallisuutta olisi voitu taata. Niinpä ravit siirrettiin Jokimaalle, jossa rata keräsi kiitosta haastavista olosuhteista huolimatta.

Lauantaina seurattiin silmä kovana, mistä hevosesta leivotaan vuoden voitokkain ravuri. Sekä Furiosalla että Jokimaalla kilpailleella All Star Mintillä oli ennen uudenvuodenaattoa kasassa 16 voittoa.

Jarmo Kuuselan valmentama, kasvattama ja omistama All Star Mint onnistui nappaamaan lauantain kisassa täysosuman, ja siitä tuli vuoden aikana eniten voittoja kerännyt ravuri Suomessa. Viimeisin ykkössija tuli tiukimmalla mahdollisella tavalla, kun Jarmo Saarelan ohjastama All Star Mint käänsi Delightful Momentin kanssa käymänsä taiston edukseen vain muutaman senttimetrin turvin.

–  Meinasin, että se ottaisi keulapaikan, mutta nyt joutui kiertelemään takaa, tyytyväinen Kuusela kommentoi suojattinsa juoksua varikkoalueella kisan jälkeen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ennen tätä vuotta All Star Mint oli tienannut kolmella kilpailukaudellaan vajaat 16  000 euroa. Päättyneellä sesongilla 5-vuotias ruuna ravasi peräti 55  350 euron edestä palkintorahoja, joten sen voittosumma nousi kokonaisuudessaan jo 71  140 euroon.

–  Tietysti lisäsi paineita tälle päivälle, kun tiesin, että voitolla All Star Mint olisi vuoden voitokkain. Tiukalle se vielä meni loppujen lopuksi, Kuusela naurahti.

–  Totta kai tällainen saavutus merkitsee minulle paljon.

Poikkeuksellisesti jo kello 10 alkaneissa raveissa isoimman palkinnon pokkasi Cathy Johanssonin valmentama Hila's Elton, joka kuittasi lämminveristen Talvicupin voitosta 12  500 euron ensipalkinnon. Kylmäveristen vastaavan kisan ja yhtä suuren potin vei nimiinsä Petri Mäkisen ohjastama ja valmentama yllätysvoittaja Viulan Voitto. Hila’s Eltonin kuskina toimi All Star Mintiäkin ohjastanut, lauantain menestysnimeksi noussut Jarmo Saarela.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Tämä on tosi rehti hevonen, joka tekee aina parhaansa. Se myös tykkää käydä raveissa. Siksi tämä menestys tuntuu erityisen hyvältä, Johansson iloitsi.

Muissa Toto75-lähdöissä voittajia olivat Villivisa, Hertus, Hissun Turbo ja Hierro Boko.

Voiton ottivat myös Callela Beta, Tanhuan Lilja, Jenny Flex ja Electric Cherry.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi