play

An-Dorra ja Liinan Säihke hallitsivat Villinmiehen Tammakilpailuja

An-Dorra rattaillaan Jukka Torvinen voitti myös Vermossa 9. toukokuuta tänä vuonna.  LEHTIKUVA / Jussi Nukari

An-Dorra rattaillaan Jukka Torvinen voitti myös Vermossa 9. toukokuuta tänä vuonna. LEHTIKUVA / Jussi Nukari

STT-Lehtikuva

Perinteiset Villinmiehen Tammakilpailut ajettiin lauantaina Lappeenrannassa. Lämminveristen puolella paras oli häkellyttävän esityksen johtavan rinnalta tehnyt Reino Palomäen valmentama An-Dorra.

Ohjastaja Jarmo Saarela piti An-Dorran kanssa läpi matkan vauhdin reippaana jyräten loppukaarteessa kärkeen ohi keulapaikalla juosseen Pekka Korven ohjastaman ja valmentaman suosikin Magical Princessin. An-Dorran voittotulos oli uusi hieno kilpailuennätys 12,6a/2100 metriä.

–  Siinä katsottiin, että kuka on kuka. Kisan voitti hevonen, joka on Suomen paras lämminverinen tamma, 86-vuotias valmentaja Reino Palomäki totesi voittajahaastattelussa.

–  Viimeisessä kurvissa tuntui, että meillä on hyvä mahdollisuus voittaa tämä lähtö, ohjastaja Jarmo Saarela ynnäsi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

42  000 euron ensipalkinnon kisasta kuitanneen An-Dorran omistaa ja on kasvattanut Korpelan Tila. Kisassa toiseksi sijoittui Magical Princess ennen takajoukoista kolmanneksi kirinyttä Valorous Leaderia.

"Voitto oli lopulta varma"

Suomenhevosten Villinmiehen Tammakisan paras oli keulapaikalla juossut Liinan Säihke, joka hallitsi lähtöä lopulta helpon oloisesti maaliin saakka vieden 24  000 euron ykkösrahat. Lähdön viimeisessä kaarteessa nähtiin dramatiikkaa ennakkosuosikki Margaridan laukattua keulahevosen rinnalta.

–  Voitto oli kyllä lopulta varma, ohjastaja Esa Holopainen kertoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Tähän kisaan on tähdätty koko ajan. Tämä on nuorille tammoille niin oiva kilpailu, valmentaja Seppo Suuronen lisäsi.

Liinan Säihkeen omistaa L.M.V. Stable Oy, ja sen on kasvattanut Mikko Salminen. Toiseksi sijoittui Suvelan Unelma, Ohitella oli maalissa kolmas.

H.V. Tuuri oli paras kylmäveristen kovimmassa lähdössä Iikka Nurmosen ohjastamana. Päivän muut Toto75-voittajat olivat Hurry Sundown, Club Nord Chip, Le Gros Bill ja Arctic Lover.

Toto75-pelissä seitsemän oikein tietäjät saivat 3  342,55 euroa, kuudella oikein sai 49,61 euroa ja viidellä 3,76 euroa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi