play

Arvokisoissa debytoinut Pakarinen keilasi suurvoiton Tshekissä

STT-Lehtikuva

Keilailun hallitseva naisten Suomen mestari Essi Pakarinen keilasi kovalla tasolla Euroopan mestarien cupissa, vaikka on arvoturnausten ensikertalainen. Kouvolan All Starsia edustava Pakarinen, 23, voitti Tshekin Olomoucissa naisten kisan kultaa.

Pakarinen jatkoi kauden suomalaismenestystä, sillä EM-kisoissa naiset ja miehet kahmivat mitaleja.

Mestarien cupin loppuottelussa Puolan Daria Pajakia vastaan Pakarinen nousi ratkaisevassa kolmannessa sarjassa takamatkalta ohi.

–  Ei sitä ihan vielä ymmärrä, että voitto tuli. Tämä voitto merkitsee itselleni erittäin paljon ja varsinkin, kun se tuli ensimmäisissä aikuisten arvokilpailuissa. On se huikea juttu, Pakarinen kommentoi Keilailuliiton tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pakarinen oli ennen mitalipelejä naisten ykkönen keskiarvolla 228,9. Mitalipeleissä hän voitti ensin välierässä Saksan Saskia Malzin sarjoin 2–1.

Loppuottelussa puolalainen Pajak voitti ensimmäisen sarjan pistein 229–218. Toisessa sarjassa Pakarinen osoitti venymiskykynsä ja vei sarjan nimiinsä 236–222. Kolmannen sarjan Pakarinen päätti kuuden kaadon jonoon ja tuuletti voittoa pistein 225–219.

–  Loppuottelussa molemmille tuli kaatoja ja myös virheitä. Pyrin vain keskittymään omaan heittoon, enkä katsonut tulosta, Pakarinen sanoi.

Miesten kilpailussa hallitsevan Suomen mestarin Tomas Käyhkön kilpailu päättyi ennen ratkaisupelejä.Viime vuoden MM-hopeamitalisti oli 11:s.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi