play

Ässät voittoon kauden erikoisimmassa ottelussa, Niklas Rubin teki seurahistoriaa

STT-Lehtikuva

Ässien ja TPS:n vuoden viimeinen peli ei olisi ollut parhaankaan ammattilaisen käsikirjoitettavissa. Torstaina murskatappion JYPille kärsinyt porilaisnippu haki kasvojenpesua perjantaina, mutta TPS ei vaikuttanut sellaista antavan.

Avauserässä turkulaiset marssivat Ässien ylitse ja vaikuttivat jo ratkaisseen pelin. Ottelu oli lopulta yksi kauden erikoisimmista.

Ässien kiri alkoi porilaisseuralle historiallisella tavalla, kun ässävahti Niklas Rubinille kirjattiin 1–3-kavennusmaali. Todellisuudessa sen teki TPS:n Michael Dal Colle tyhjään omaan maaliin siirretyn rangaistuksen aikana.

Ässät nousi lopulta 4–3-voittoon voittomaalikilpailussa. Voiton ratkaisi Will Graber.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Tunnelmat ovat sekavat. Alussa peli oli samanlaista kuin eilenkin (torstaina), ja se ei käy laatuun. Nyt vain onnistuimme kääntämään pelin kulun, Rubin pohti.

–  Toivoin, että ensimmäinen maalini olisi sellainen, että lauon itse kiekon. Mutta tuo on nyt tilastoissa, ja se on hauskaa. Kuulutuksesta kuulin, että maali merkittiin minulle. Pari kertaa urallani olen maalia yrittänyt.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi