play

Ässien Derek Barach oli kentän paras – yhdysvaltalainen iski peräti neljä maalia

STT-Lehtikuva

Ässien ja KalPan välisen ottelun ykkösmiestä ei ole vaikea nimetä. Derek Barach oli kentän paras. Vikkelä yhdysvaltalainen iski Ässien 5–4-voittoon päättyneessä jääkiekkoliigan kamppailussa neljä maalia. Hän laukoi Ässien ensimmäisen, toisen, kolmannen ja viidennen osuman.

–  Neljä maalia yhteen peliin. Tällaista ei todellakaan tapahdu kovin usein. Nyt oli sellainen peli, että kiekko vain löysi minut, Barach hymyili.

Porilaiset olivat kahden maalin tappiolla, kun kamppailua oli jäljellä vain noin viisi minuuttia. Barach ja Jarno Kärjen onnekas pomppumaali toivat kamppailun tasoihin vain 18 sekunnin erolla toisistaan. Jatkoajalla huikeassa pelivireessä ollut Barach tinttasi lämärillä kiekon ohi Eero Kilpeläisen ja samalla Ässille kahden pisteen potin.

–  Barach oli fantastinen. Ottelu oli häneltä sellainen laadukkaan pelaamisen ja tehokkuuden näytös. Hänen työmääränsä, taitonsa ja nopeutensa tuovat väistämättä tulosta ja nyt sitä tuli yhteen peliin valtavasti, Ässien valmentaja Ari-Pekk a Selin sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi