play

Ässien voittoputki jatkui Turussa – TPS kukistui voittolaukauskisassa

STT-Lehtikuva

Porin Ässät jatkoi torstaina pirteitä esityksiään jääkiekkoliigassa, kun joukkue haki voittolaukauskisaan venyneessä ottelussa 3–2-vierasvoiton Turun Palloseurasta. Porilaisista rankkarikisassa onnistuivat Jarno Kärki ja Eemil Erholtz.

Voitto oli sarjan tyvipäähän jumittuneelle Ässille viides peräkkäinen. Turun Palloseuran synkkä joulukuu sai jatkoa seitsemännen tappion myötä.

–  Onneksi saimme päätöserässä hyvän kirivaihteen päälle vaisun alun jälkeen. Konstantin Volkov piti torjunnoillaan meidät hyvin pelissä mukana, iloitsi Ässien päävalmentaja Karri Kivi.

Eetu Liukas teki kotijoukkueen avausosuman toisen erän puolivälissä, ja Aarne Intonen lisäsi johtoa ylivoimalla pari minuuttia myöhemmin. Ässät tuli kuitenkin päätöserään vahvalla sykkeellä ja tasoitti pelin Jami Virtasen ja Leevi Viitalan osumilla. Molemmille maali oli kauden ensimmäinen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas harmitteli kahden maalin johtoaseman menetystä.

–  Pelirohkeus petti päätöserässä. Pientä valonpilkahdusta näkyi pelissä, mutta tulos ei tyydytä, Ahokas harmitteli.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi