play

Astrum ravasi suomalaisvoiton Ruotsissa

STT-Lehtikuva

Antti Veteläisen valmentama Astrum juoksi komean voiton Klass I -sarjassa Ruotsin Bollnäsissä uudenvuodenpäivänä. Osmo Hokkasen kasvattama sekä Irina ja Petteri Viitalan omistama ruuna sai 110  000 kruunua Mika Forssin ajamana.

Astrumilla oli lähtörata kuusi, ja Forss onnistui volttistartissa hienosti. Astrum painui keulaan ja veti avauskierroksen 16,2-vauhtia. Maalisuoralla Astrum jätti muut kauaksi taakseen ja voitti ylivoimaisesti ajalla 14,7/2  140m. Voitolla Astrum hankki myös paikan STL-finaaleihin, jotka ajetaan Solvallassa helmikuun alussa.

–  Olin viisi vuotta sitten töissä Ruotsissa, ja oli mahtavaa palata tänne. Tämä oli ensimmäinen oma valmennettava, joka juoksi Ruotsin 75-lähdössä. Tiedän, kuinka vaikeaa on voittaa 75-lähtö Ruotsissa, ja tämä merkitsee tosi paljon minulle, Veteläinen kertoi.

–  Startti onnistui hyvin. Astrum on helppo ajaa ja on huippukunnossa. Antti on taitava valmentaja, hänellä on hienoja nuoria hevosia tallissa, Forss sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Toinen suomalaisvoitto oli lähellä Klass II -sarjassa. Einari Vidgren Oy:n Global Classified haki johtopaikan kovassa avauksessa. R obert Bergh kierrätti Jano Di Quattron johtohevosen rinnalle. Jano Di Quattro runnoi lopussa ykköseksi. Global Classified oli hyvä kakkonen.

–  Global Classified teki huippujuoksun kovan aloituksen jälkeen, Mattias Djuse totesi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi