play

Aurora Comery oli ylivoimainen Kymenlaakso-ajon finaalissa

STT-Lehtikuva

Kolmivuotiaiden lämminveristen suurkilpailu Kymenlaakso-ajo oli Emma Väreen tallin Aurora Comeryn näytös Kouvolan Toto75-raveissa lauantaina.

Paalulta matkaan lähtenyt Aurora Comery nappasi heti kiihdytyksessä keulapaikan haltuunsa, mutta joutui takasuoralla spurttaamaan uudestaan kilpakumppani Marier Milin yritettyä päästä kärkipaikalle. Aurora Comery kuitenkin kesti reippaan matkavauhdin hienosti ja karkasi lopussa vastustajiltaan vakuuttavasti voittajaksi. Voittotulos 14,8/2100 metriä oli kovaa valuttaa syksyisissä olosuhteissa. Kisan ensipalkinto oli 36  000 euroa.

–  Pelkäsin miten käy, kun tamma joutui spurttaamaan kahdesti matkalla. Ei tuo näyttänyt kuitenkaan haittaavan, hevosen kasvattaja ja osaomistaja Isto Mäki-Tulokas kertoi radan voittajaseremonioissa.

–  Tämä on kyllä hyvä hevonen, joka yllättää meidän hyvyydellään joka kerta, Väre sanoi Aurora Comerysta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Voitto oli Väreelle hänen uransa suurin. 29-vuotias Väre valmentaa hevosia Vihdissä.

–  Tosi kova juttu, hän totesi.

Kouvola-ajossa parhaaksi ylsi kisan etukäteissuosikki MAS Champ. Antti Ojanperän valmennettava kirjautti voittoajakseen 14,1/2120 metriä.

–  Mahtava kiri, ohjastuksesta vastannut Santtu Raitala hehkutti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Raitala ohjasti raveissa voitot myös Kimmo Niemelän valmentamalla Tuuskasella ja Timo Korvenheimon Quick Diablolla. Korvenheimon valmennettavat ottivat 4  100 metrin voimainkoitoksesta kolmoisvoiton, kun Hazelhen Hermes ja Sahara Sandstorm nappasivat lähdöstä muut totosijat.

Kylmäveristen kovimmassa koitoksessa parhaaksi lopulta erottui hurjan kirin esittänyt Stallone.

Päivän kovimmasta yllätyksestä vastasi Tommi Kylliäisen Sahara True Lies, joka kiri vankasti tammalähdön voittajaksi. Voitto oli hevoselle kauden ensimmäinen.

Toto75-voittoihin ylsivät myös Matteo De Veluwe ja Suvionni.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Toto75-pelissä seitsemän oikein tietäjät palkittiin 2645,00 euron arvoisesti. Kuudella oikein sai 19,79 euroa ja viidellä 2,65 euroa.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi