play

Penguinsin Kapanen avasi kauden maalitilinsä kypärätempulla – Florida tarjoili Carolinalle ensimmäisen tappion

Kapanen avasi ottelussa kauden maalitilinsä. Kuva lokakuulta. LEHTIKUVA/AFP

Kapanen avasi ottelussa kauden maalitilinsä. Kuva lokakuulta. LEHTIKUVA/AFP

STT-Lehtikuva

Jääkiekon NHL:ssä Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen taituroi kypärätempun joukkueen kohdatessa Minnesota Wildin.

Peli ratkesi vasta voittolaukauskisassa, jonka seurauksena Penguins taipui Wildille 4–5-lukemin.

Kapanen avasi ottelussa kauden maalitilinsä ja on nyt tehnyt yhteensä kolme maalia. Suomalainen onnistui kahdesti ensimmäisessä erässä. Kapasen uurastuksen ansiosta pittsburghilaiset olivat erän päätyttyä 2–1-johdossa.

Toisessa erässä joukkue onnistui kasvattamaan johtoaan, mutta Wild pääsi myös kaventamaan. Kapanen osui kolmannen kerran kolmannessa erässä, ja Pittsburgh oli jo 4–2-johdossa. Wild kuitenkin kipusi tasoihin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kapanen oli myös Pittsburghin viimeinen laukoja voittolaukauskisassa, mutta Wildin maalivahti Cam Talbot onnistui torjunnassaan. Kapasen jälkeen laukomaan pääsi Minnesotan Nick Bjugstad, joka sai kiekon verkkoon.

–  Pelaajat saavat mahdollisuuksia, ja joko he käyttävät niitä hyväkseen tai eivät. Heitä valmennetaan parantamaan, jotta seuraavan kerran, kun saamme tällaisen tilanteen, he voivat reagoida ja oppia, Penguinsin apuvalmentaja Todd Reirden pohti joukkueen Twitter-tilin tviitissä pelin jälkeen.

Kapaselle kypärätemppu oli ensimmäinen NHL:ssä.

–  Tuntuu hyvältä, mutta en voi kiistää tapaa, jolla ottelu päättyi, Kapanen viittasi NHL:n verkkosivuilla epäonnistumiseensa voittolaukauskilpailussa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suomalaishyökkääjä oli tyytyväinen siitä, että teki vihdoin maalin, mutta tappio painoi mieltä.

–  Ei todellakaan tunnu niin hyvältä kuin olisin toivonut. Mutta iso taakka putosi harteiltani. Kuten sanoin, emme voi hävitä tällaista peliä.

Raanta sai ylävartalovamman törmäyksestä

Florida Panthers tarjoili Carolina Hurricanesille kauden ensimmäisen tappion. Floridalaiset takoivat ensimmäisessä erässä jo neljä maalia ja viimeistelivät 5–2-voiton kolmannessa erässä tyhjään maaliin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Panthersin suomalainen Anton Lundell vastasi joukkueen kolmannesta maalista. Carolinassa Teuvo Teräväinen nappasi syöttöpisteen joukkueensa toisesta osumasta.

Carolina vaihtoi maalivahtinsa, ja Antti Raanta siirtyi aiemmin neljä maalia läpi päästäneen Frederik Andersenin tilalle. Raanta ehti torjua neljä laukausta, mutta sai NHL:n verkkosivujen mukaan pelitilanteessa ylävartalovamman. Raanta törmäsi Panthers-hyökkääjä Ryan Lombergiin, minkä seurauksena Andersen palasi kaukaloon. Lomberg sai tilanteesta rangaistuksen.

Panthers kertoi aiemmin Twitter-tilillään, että joukkueen suomalaiskapteeni ja kärkitähti Aleksander Barkov ei ollut pelaamassa ottelussa Hurricanesia vastaan. Seuran mukaan Barkovilla on alavartalovamma.

Detroit Red Wings voitti Buffalo Sabresin 4–3 jatkoajalle venyneessä ottelussa. Buffalo ehti olla jo 1–3-tappiolla, mutta aloitti kirinsä kolmannen erän loppupuoliskolla.

Sabresin 3–1-maalin verkkoon ohjasi joukkueen Arttu Ruotsalainen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi