play

Karjalaisen livelähetykset: Lauantaina Idän Voimailijoiden voimanostokisoissa nostetaan yllättäen menehtyneen Martti Mujusen muistolle

Martti Mujunen (oik.) toimi tuomarina vuosi sitten IdVon kisoissa Joensuun Kuntokeitaalla. Nostamassa ollut Veikko Eskelinen nähdään tällä kertaa tuomarin roolissa.

Martti Mujunen (oik.) toimi tuomarina vuosi sitten IdVon kisoissa Joensuun Kuntokeitaalla. Nostamassa ollut Veikko Eskelinen nähdään tällä kertaa tuomarin roolissa. Kuva: Juha Inkinen

Jarmo Sieviläinen

Karjalaisen urheilun livelähetykset jatkuvat lauantaina voimanostokisoista. Idän Voimailijat järjestää lauantaina kello 13 alkaen kilpailut Joensuussa seuran aktiivin, kesäkuun lopussa yllättäen menehtyneen Martti Mujusen muistolle.

67-vuotias Mujunen hukkui kesällä Joensuussa. Hän toimi alusta lähtien puuhamiehenä Idän Voimailijoissa ja myös tuomarina. Mujunen oli jäänyt hiljattain eläkkeelle näyttämömestarin työstään Joensuun kaupunginteatterilta.

– Alun perin ajatuksemme oli järjestää nämä kisat Kimmelissä, mutta Martin kuoleman myötä ne siirrettiin PTV Gymille. Taustalla vaikutti myös se, että puolet osallistujista on ensikertalaisia, Idän Voimailijoiden puheenjohtaja ja valmentaja Antti Pirhonen selvittää.

Timo Ihanus on mukana punnertamassa lauantaina Idän Voimailijoiden kisoissa, joista on suora ja selostettu lähetys Karjalaisen verkkosivuilla.

Timo Ihanus on mukana punnertamassa lauantaina Idän Voimailijoiden kisoissa, joista on suora ja selostettu lähetys Karjalaisen verkkosivuilla. Kuva: Lari Lievonen

IdVon jäsentenvälisiin kisoihin osallistuu 20 nostajaa: 13 naista ja seitsemän miestä.

Miesten kisassa nostolavalla nähdään moninkertainen SM-mitalisti Timo Ihanus, Antti Kosunen, Juho Räsänen, Juho Turunen, Lasse Pitkänen, Heikki Huhtakangas ja Mikael Hiltunen.

Naisten kilpailussa ovat mukana Aino Piiparinen, Anneli Nevalainen, Anne Huusko, Petra Peltola, Hanne Hynynen, Johanna Ullgren, Pilvi Erkko, Julia Lappalainen, Liisa Vattulainen, Heini Myller, Alli Holopainen, Mia Mielonen ja Lyydia Leskinen.

Tuomareina toimivat kuopiolainen Hannu Saarelainen, Mirva Kuokkanen ja Veikko Eskelinen, joka ei pystynyt osallistumaan nuorten EM-kisoihin polvivaivan takia.

Kisojen päätteeksi palkitaan paras mies- ja naisnostaja. Kisatapahtuma alkaa hiljaisella hetkellä Martti Mujusen muistoksi.

IdVon nostajista kiekonheittäjänä tunnettu Katri Hirvonen kilpailee marraskuussa voimanoston SM-kisoissa Oulussa.

Karjalaisen livelähetykset: Tulevia urheilulähetyksiä verkkosivuillamme
  • Lauantai 16.9. Idän Voimailijoiden voimanostokisat Joensuun PTV Gymillä kello 13. Selostajana Jarmo Sieviläinen ja kommentaattorina Lauri Holopainen.

  • Lauantai 23.9. Jippo–NJS, jalkapallon Kakkosen ottelu klo 16.

  • Sunnuntai 24.9. Parifrisbeegolfin SM-kisat Lykynlammella noin klo 14.

  • Lauantai 30.9. Kajastus–PeTo, jääkiekon 3. divisioonan ottelu.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi