play

BWT Divine löysi huippukuntonsa – Vonkarin voittoputki venyi

STT-Lehtikuva

Olli Koivusen ohjastama BWT Divine saavutti keskiviikkona Vermossa ensimmäisen ykköstilansa sitten toissa kauden, kun 6-vuotiaaksi varttunut varsavuosien menestyjä kiri herkällä tyylillä parhaaksi.

Kaisa Toivosen valmentama BWT Divine saavutti toissa syksynä upean onnistumisen, kun se ylsi Villinmiehen Tammakilvassa 52  500 euron arvoiseen ykköstilaan. Sen jälkeen tamma ei parhaaksi ollut pystynyt, mutta Vermossa tamma vyöryi Olli Koivusen kannustamana vakuuttavaan ykköstilaan.

BWT Divine sivusi enintään 150  000 euroa tienanneiden kisassa ennätystään 1.11,9aly.

–  Tämä oli silloin (toissa vuonna) Peanutsin jälkeen kärkihevonen ikäluokassaan, Olli Koivunen muisteli.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Viisivuotiaana sillä oli hiukan vaikeaa, mutta nyt vaikuttaa tosi hyvälle. Varsinkin tämänpäiväinen voitto tuli tosi helposti.

Vonkari jälleen paras

Salossa asuvan Juha Lindroosin valmentama ja omistama Vonkari jatkoi kauttaan kuuden kilpailun jälkeen tappioitta. Ohjastajaliigan kärkinimen Santtu Raitalan kuskaama Vonkari oli keulapaikalta vakuuttava.

–  Koko ajan oli sellainen tunne, että hevosella oli hyvin varaa. Vonkari on vanhasta iästään huolimatta lapsellinen menemään. Loppusuoralla, kun löysäsin sitä, se meni hyvin, mutta kun näki kuvaajan sisäkentällä, hukkasi tyyliään, Santtu Raitala kertoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tapio Perttusen valmentama Lake's Diana löi tammalähdössä vanhemmat kilpakumppaninsa, kun 3-vuotias riski varsa otti varman kirivoiton.

Sirpa Tienhaaran valmentama Morris Match oli lähdössään suvereeni voittaja. Tapani Jauholan ajama 4-vuotias purjehti ylivoimaykköseen toiselta radalta ilman selkää.

Toto65-voittoihin ylsivät myös Vonkari ja Federal Hill. Täysosumalla voitti 176,54 euroa, viidellä oikein sai 5,27 euroa.

Montélähtöjä Vermossa ajettiin ravien alussa kaksin kappalein. Kylmäveristen kisassa Elina Pakkasen ratsastama Buugi peittosi Nelly Korpikosken ajokin Riinan Kirman tiukassa voittoväännössä. Lämminveristen vastaavassa kisassa Liisa Nummi oli etevin valmentamansa Malfoyn kanssa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi