play

Cameron Smith golfasi kaimansa ohi Britannian mestaruuskilpailun kärkeen – Tiger Woods herkistyi kannattajien suosionosoituksista

STT-Lehtikuva

Australialaisgolfaaja Cameron Smith läpäisi Britannian avoimen mestaruusturnauksen toisen pelipäivän 64 lyönnillä (8 alle parin) ja nousi kahden lyönnin erolla arvokilpailun kärkipaikalle ohi etunimikaimansa Cameron Youngin. Kokonaistuloksessa –13 oleva Smith tehtaili Skotlannin St. Andrewsin ikonisella Old Course -kentällä perjantaina yhden eaglen ja kuusi birdietä.

Maailmanlistan kärkikymmenikössä paikkansa vakiinnuttanut Smith, 28, on yltänyt arvoturnauksissa parhaimmillaan jaetulle toiselle sijalle. Hän oli kärkikolmikossa vuoden 2020 Masters-turnauksessa.

–  Tällä paikalla on tietysti hyvä olla. Minusta tuntuu, että olen ollut tällaisessa asemassa usein viimeisten parin vuoden aikana, mutta asiat eivät ole menneet vielä aivan kuten olen halunnut, maaliskuussa PGA-kiertueen Players Championshipin voittanut Smith sanoi.

Young, 25, käytti torstaina avauskierrokseensa vain 64 lyöntiä, mutta perjantaina yhdysvaltalaisen tilastoihin kirjattiin viisi lyöntiä enemmän.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pohjois-Irlannin Rory McIlroy ja Norjan Viktor Hovland jakavat kolmannen sijan tuloksella –10. Yhdysvaltain Dustin Johnson on neljäntenä tuloksella –9.

Turnauksen puolustava mestari Collin Morikawa karsiutui yllättäen jatkokierroksilta. Yhdysvaltalainen jäi tulokseen +1.

Woodsilla hankala kilpailu

Lajilegenda Tiger Woodsin kilpailu päättyi kyyneliin ja karsiutumiseen jatkokierroksilta. Golfin 15-kertainen major-mestari Woods on voittanut St. Andrewsissa kaksi Britannian avointen mestaruutta, mutta nyt yhdysvaltalainen taipui kilpailun häntäpäähän tuloksella +9.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Woods oli viime vuonna vakavassa auto-onnettomuudessa, ja hänen oikea jalkansa leikattiin. Tähtipelaajan fysiikka ei ole entisellä tasolla.

–  On vain vaikeaa kävellä ja pelata 18 reikää. Ihmisillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä käyn läpi ja kuinka monta tuntia teen päivittäin töitä kehoni kanssa, jotta pystyn tähän, Woods sanoi.

Kilpailun yleisö osoitti suosiotaan Woodsille kierroksen lopussa, mikä herkisti yhdysvaltalaisen.

–  Lopussa vuodatin pari kyyneltä, vaikka en ole sellainen ihminen, joka itkee kovinkaan usein, Woods sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Minusta tuntui, että tämä saattoi olla viimeinen Britannian avoimeni täällä St. Andrewsissa. Fanien suosionosoitukset ja lämpö antoivat uskomattoman tunteen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi