play

Carolinalle kuudes peräkkäinen voitto, Teräväinen ja Aho juonivat yhden maalin

Sebastian Aho syötti Carolinan kolmannen maalin. LEHTIKUVA/AFP

Sebastian Aho syötti Carolinan kolmannen maalin. LEHTIKUVA/AFP

STT-Lehtikuva

Jääkiekon NHL:ssä Carolina Hurricanes otti jo kuudennen peräkkäisen voittonsa, kun Boston Bruins kaatui Raleigh'ssä maalein 3–0. Carolina on voittanut kaikki kuusi tällä kaudella pelaamaansa ottelua.

Carolinan suomalaisista Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho pääsivät tehopisteille, kun tutkapari alusti Andrei Svetshnikovin tekemän 3–0-maalin. Jesperi Kotkaniemi jäi ilman pisteitä, ja maalivahti Antti Raanta seurasi ottelun vaihtopenkiltä.

Bostonin suomalaishyökkääjä Erik Haula kellotti reilut 18 minuuttia peliaikaa.

Calgaryn maalivahti torjui peräti 45 kertaa

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Calgary Flames haki 4–0-voiton, kun se kaatoi vieraskaukalossa Pittsburgh Penguinsin. Calgaryn ykkösnimi oli ruotsalaismaalivahti Jakob Markström, joka torjui ottelussa peräti 45 kertaa. Calgaryn kenttäpelaajista Johnny Gaudreau ja Oliver Kylington tekivät pisteet 1+1. Joukkueen suomalaispakki Juuso Välimäki jäi pisteittä, mutta urakoi joukkueen takalinjoilla reilut 18 minuuttia.

Pittsburghin suomalaisista kaukalossa oli vain Kasperi Kapanen, joka kellotti karvan alle 18 minuuttia peliaikaa. Puolustaja Juuso Riikola ja hyökkääjä Kasper Björkqvist olivat katsomon puolella. Björkqvist odottaa vielä NHL-debyyttiään.

Rantanen sivussa, Rannan avauspiste jäi haaveeksi

Colorado Avalanche haki 4–3-voiton, kun se kohtasi St. Louis Bluesin vieraskaukalossa. Tappio oli St. Louisille kauden ensimmäinen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Colorado pelasi ottelussa ilman suomalaista tähtihyökkääjäänsä Mikko Rantasta. TPS:n kasvatti jätti joukkueen aamuharjoitukset kesken, eikä seura ole kertonut Rantasen poissaololle syytä. Joukkueen toinen suomalaishyökkääjä Sampo Ranta oli puolestaan tehdä NHL-uransa avauspisteen. Ranta laukoi kiekon St. Louisin maalivahdin Jordan Binningtonin selän taakse, mutta tilanne tuomittiin videotarkastuksen jälkeen paitsioksi.

NHL:n kaksi viimeistä mestaruutta voittanut Tampa Bay Lightning voitti Arizona Coyotesin maalein 5–1. Tampa Bayn ykkösnimi oli kaksi maalia tehnyt ja yhden osuman syöttänyt Alex Killorn.

Vierasjoukkue Arizonan kurja alkukausi sai jatkoa, sillä joukkue on yhä ilman voittoa varsinaisella peliajalla. Arizona on nyt pelannut seitsemän ottelua.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi