play

Castren virittää poikkeuksellisessa parikilpailussa virettään golfin arvoturnaukseen

Castren pelaa parikilpailussa hyvän ystävänsä, malesialaisen Kelly Tanin  kanssa. LEHTIKUVA/AFP

Castren pelaa parikilpailussa hyvän ystävänsä, malesialaisen Kelly Tanin kanssa. LEHTIKUVA/AFP

STT-Lehtikuva

Golfin ammattilaispelaaja Matilda Castren palaa noin kolmen viikon tauolta naisten LPGA-kiertueelle. Michiganin osavaltion Midlandissa pelattava poikkeuksellinen parikisa valmistaa Castrenia ensi viikolla Ranskassa pelattavaan kauden neljänteen arvoturnaukseen. Evian-mestaruuskilpailussa on vahva suomalaisosanotto, sillä Castrenin lisäksi mukana ovat Tiia Koivisto ja Sanna Nuutinen.

Keskiviikosta lauantaihin Castren pelaa parikilpailua hyvän ystävänsä, malesialaisen Kelly Tanin parina. Vuosia tuntenut kaksikko viettää paljon aikaa yhdessä myös kilpakenttien ulkopuolella.

–  Oli aika luonnollinen valinta, että pelaan Kellyn kanssa, Castren sanoi tiedotteessaan.

Parikilpailussa kenttää ei ole viritetty yhtä vaikeaksi kuin henkilökohtaisissa LPGA-kiertueen kilpailuissa, mutta haasteitakin riittää.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Kenttä on aika selkeä. Griinit ovat melko pienet, eivätkä väylätkään ole kovin leveät, Castren kuvasi.

Kilpailussa pelataan kaksi kierrosta nelinpeliä ja kaksi kierrosta nelipalloa. Nelinpelissä pari lyö samaa palloa vuorotellen, ja toinen pelaajista aloittaa parittomat väylät, toinen parilliset. Nelipallossa molemmat pelaavat omaa palloaan, ja parempi tulos kultakin väylältä lasketaan joukkueen tulokseksi.

–  Pitää vähän suunnitella harjoituskierroksien aikana, onko lempiavauksia tai jotain lyöntejä, jotka eivät istu ollenkaan silmään, Castren arvioi nelinpelin avaamia taktisia mahdollisuuksia.

LPGA-kiertue siirtyy parikilpailun jälkeen muutamaksi viikoksi eurooppalaiskentille. Evian-mestaruuskilpailun lisäksi ohjelmassa on muun muassa Britannian avoin mestaruuskilpailu elokuun alussa. Kauden viimeinen major-kisa pelataan Skotlannin Muirfieldissä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi