play

Cetus ui viestissä Suomen ennätyksen, Kalle Mäkinen päätti Ari-Pekka Liukkosen mestaruusputken

STT-Lehtikuva

Espoolaisen Cetuksen Aku Kaila, Miikka Ruohoniemi, Tuomas Kiviluoma ja Ari-Pekka Liukkonen uivat 4x100 metrin sekauintiviestin Suomen ennätyksen. Lyhyen radan Suomen ennätykseksi kirjataan nyt 3.32,53.

SE-aika syntyi Espoossa järjestettävien lyhyen radan SM-uintien kolmantena kilpailupäivänä lauantaina. Aiempi lyhyen radan Suomen ennätys oli Cetuksen vuonna 2015 uima 3.33,38.

Miesten 50 metrin vapaauinnissa Kalle Mäkinen päätti Ari-Pekka Liukkosen pitkän valtakauden. Mäkinen ui mestariksi ajalla 21,45, ja lajia vuosia hallinnut Liukkonen jäi toiseksi.

–  Jännitin todella paljon ennen uintia, kun tiesin, että on mahdollisuus katkaista AP:n mestaruusputki. Sitä on moni yrittänyt rikkoa, niin on valtava kunnia olla se, joka sen teki, Mäkinen sanoi Uimaliiton tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tokion olympialaisten pronssimitalisti Matti Mattsson oli odotetun vahva 200 metrin rintauinnin finaalissa ja otti voiton ajalla 2.05,39.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi