play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Urheilutoimittajat ja Pohjois-Karjalan Liikunnan aluejohtaja Tomi Pyylampi perkaavat urheiluvuoden 2022

Jarmo Sieviläinen

Karjalaisen verkkosivujen Aitiopaikalla-podcastissa keskustellaan tällä viikolla kuluneesta urheiluvuodesta. Äänessä ovat Pohjois-Karjalan Liikunnan aluejohtaja Tomi Pyylampi ja Karjalaisen toimittajat Jarmo Sieviläinen ja Jani Leinonen.

Ohjelmassa nostetaan esille Pohjois-Karjalan vuoden 2022 parhaat urheilijat ja pohditaan tulevia yleisöäänestyksen ja Karjalaisen kultamitalilautakunnan valintoja vuoden parhaiksi. Käsittelyssä ovat myös potentiaaliset vuoden valmentajat, joukkueet ja nuoret urheilijat.

Ohjelmassa perataan myös valtakunnalliset valinnat vuoden parhaiksi ja puidaan mieleen jääneet urheiluvuoden sykähdyttävät hetket ja kohokohdat. Lisäksi Pohjois-Karjalan kärkijoukkueiden suoritukset vuodelta 2022 saavat oman käsittelynsä.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Aitiopaikalla-podcast on kuunneltavissa osoitteessa karjalainen.fi/podcast, Spotifyssa sekä Radio Rexissä keskiviikkoisin kello 18.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi