play

Ciiran Tähti veti pidemmän korren huipputammojen kohtaamisessa

STT-Lehtikuva

Seppo Suurosen valmentama Ciiran Tähti oli vahvin A.V. Marttilan tammasarjassa ja K-22-lähdössä Vermossa.

Ciiran Tähti lähti pitkän matkan kilpailuun takarivin lähtöpaikalta, mutta Esa Holopainen narutteli ajokkinsa heti kärkiparin taakse ja pian jo keulaan asti. 8-vuotias tamma kulutti jo avauslenkillä voimiaan, mutta siitä välittämättä se jaksoi lopussa vastata voittoon ennen nappireissun jälkeen tuntumaan kirinyttä Hetviinaa.

–  Jukka, kun tuli B. Riitun kanssa vauhdilla meidän rinnalle, Ciiran Tähti rupesi turhankin pörhäkästi vastaamaan, eikä meinannut rauhoittua. Vähän huolestunut olin siitä, mutta mahtavassa vireessä on tamma tällä hetkellä, Esa Holopainen ihasteli voittajahaastattelussa.

Voittaja kuin iltalenkillä

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Team Vermon kimppahevonen Bolt Kronos otti ohjastajansa Ari Moilasen kanssa muilta luulot pois heti kiihdytyksessä, kun kaksikko nappasi keulapaikan eleettömästi.

Bolt Kronosin raju kesäkunto oli kanssakilpailijoiden tiedossa, sillä matkan aikana ori ei haastetta saanut. Se hallitsi kauden kolmanteen voittoonsa erittäin väljällä tyylillä.

–  En tiedä mitä Aku teki auton takana, kun noin terävästi pääsi liikkeelle, Bolt Kronosin hoitaja Emil Havulehto ihasteli.

–  Bolt Kronos on koko ajan ollut nousukunnossa. Iso kiitos kuuluu Tom Erikssonille, joka on tehnyt hevosen kanssa ison työn.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sisusarjassa kylmäveriset kilpailivat kolmen kierroksen verran. Matkalla ruutiaan kuluttanut suosikki Viesmanni sai lopussa nöyrtyä, kun voimansa loppuun säästänyt Panthera rymisteli hallittuun voittoon.

Nuorten tammojen lähdössä Ypäjältä tuli vankin tamma, kun Sanna Kiisken valmentama ja Mikko Huttusen ohjastama Bluehill's Sparkle otteli parhaaksi toiselta radalta ilman vetoapua.

Toto65-voittoihin ravasivat myös Derby-sarjan voittajat Furioso Wohlrab ja Stormy Stride. Tommi Kylliäinen valmentaa ja ohjasti kumpaakin voittajaa. Täysosumalla lunasti 42,45 euroa, viidellä oikein sai 2,31 e.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi