play

Columbuksen kausi on alkanut surkeasti – GM Kekäläinen: "Meidän kaikkien on katsottava peiliin, alkaen minusta"

Columbuksen maalivahti Joonas Korpisalo säätää varusteitaan. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Columbuksen maalivahti Joonas Korpisalo säätää varusteitaan. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

STT-Lehtikuva

NHL-jääkiekkoliigan kauteen kasvanein toivein lähtenyt Columbus Blue Jackets on liigan viimeisellä sijalla, kun joukkueella on takana 12 ottelua. Vain kolme voittoa ottaneen Jacketsin synkeä alku jatkui viime viikonloppuna Tampereella, kun Colorado Avalanche voitti Columbuksen kahdesti.

Kuten moni muukin, Columbuksen suomalainen GM Jarmo Kekäläinen on ihmeissään: mikä on mennyt pieleen joukkueessa, joka vahvistui kesän aikana Johnny Gaudreaulla ja sorvasi Patrik Laineen kanssa jatkosopimuksen?

–  Toivoisin, että voisin osoittaa sormella (missä on vika). Silloin asia voitaisiin korjata helposti, ja valmennuksella on varmaankin vähän samat fiilikset. Meillä on aika lailla sama porukka kuin viime vuonna, ja olimme suurimman osan viime kautta huomattavasti parempia kuin mitä olemme nyt osoittaneet (tämän kauden aikana). Tässä joukkueessa on paljon enemmän potentiaalia kuin mitä se on näyttänyt näissä kauden kahdessatoista ensimmäisessä ottelussa, Kekäläinen toteaa The Athletic -sivuston haastattelussa.

Kehnot otteet ovat tietenkin ammattilaisurheilun tuttuun tapaan johtaneet kysymyksiin päävalmentajan vaihdosta. Kekäläinen ei kuitenkaan ole potkimassa Brad Larsenia pois. GM tietää, että "syyllisiä" vaikeuksiin löytyy helposti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Jokainen on vaatimassa valmentajan päätä vadille. Mutta se ei ole noin yksinkertaista. Meidän kaikkien on katsottava peiliin, alkaen minusta. Minä olen se, joka on vastuussa siitä mitä jäällä on (pelaajisto) ja siitä porukasta (valmennus), joka johtaa heitä jäällä. Tuosta on lähdettävä, ja minä aion analysoida kaiken mitä teemme, Kekäläinen sanoo.

–  Pelaajat ovat ne, jotka toteuttavat systeemit jäällä. Heillä on myös vastuu. Ja voin vakuuttaa, että olemme miettineet päämme puhki, miksi olemme pelanneet niin huonosti useimmissa otteluissa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi